Jedva sam skupila snage da ovaj topic otvorim i proučim u cjelosti, šmrc - kako vam zavidim na ovim tvorevinama, i ja bi takoooo, buaaaaaah
mamuška, prebravo za tebe, prosto osjećam tvoj elan i radni zamah ovako preko ekrana

Jako mi se sviđa ovaj wet-bag s motivom curice i vuneni coveri...
ina, jesi nešto plišano rasparala za one nicki pelenice ili si ga ipak negdje uspjela nabaviti? U svakkom slučaju, doimaš se snalažljivom i ekonomičnom u ovom biznisu - aludiram na sebe jer ja u startu stvari toliko zakompliciram u smislu da bih odjednom htjela sve krojeve objediniti u jednom savršenom kroju, pa na karaju ne ispadne ništa...
an, da, da, krasna je tvoja
velurska plavojčica 
Meni se nekako u konačnici jako sviđaju ove koje se kopčaju po strani - ako su na drukere, a inače bih se isto vratila na čičak što se tiče prednjice...
tigger, preprepredivne su zelene vunene gaćice, preeekrasne... kao i uvijek,
malo je puno, tako jednostavna izvedba, lijepa boja i šta ćeš više...
mamina curo, tebi nemam što nadodati, znam te po tvom djelu...

Jedino da se osvrnem na tvoju opasku o nestizanju šivanja pelena uz redovni posao... ne da se ne stigne, nego uopće ne znam gdje su mi razum i procjena bili da sam se tako nečemu uopće i nadala

i to mi je baš grozno, grozno...
Da, radi se o tome da sam se od ljetos prilično intenzivno bavila mišlju o biznisu šivanja pelena, već i krenula u nabavku tkanina, razradila krojeve i sl... i onda se vratila na posao i šlus... nema ni govora ni šanse o tome... pa sam sve ostavila za ove zimske praznike... uuuvjerena kako ću fino imati vremnena organizirati se za to... no way... u međuvremenu zaredali osipi na mojoj curici i cijela se ideja skroz razvodnila, sad mogu reći i kako sam 99% u odustajanju od iste...
Ali ću sad svejedno biti zločesta, pa vama ovisnicama o šivanju ubaciti još jednu bubu u uho

- de pogledajte u trgovinama posteljinom one plahte od rastezljivog frotira... prekrasne su za šivanje pelena, a sve skupa dođe jaaako jeftino... kupila sam onu najveću plahtu, mislim da je bila 2×2 m, za nekih 60 kn, i od nje sašila dvije pelene, dvije vreće za spavanje, sdvije pidžamice i još ima plahte dovoljno za druge egzibicije.... osim toga, metar takvog stretch frotira je na recimo verybabyju 5.95$... mislim da je to jaako isplativo, a boja ima kakvih ti duša poželi...
Jedino se prije uptrebe mora oprati jer se jako skuplja, baš jako.
bajbaj