Sada je: 24 kol 2026, 22:11.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

.ivanaibruno je napisao/la:kako vi i vrijeme?

17.01.2009.
Kad je južina jedva vladam životom,nemam snage niti malo.
,šta naravno nije moguće.Madir je napisao/la:Padne mi tlak,nekad se i onesvjestim-srecom osjetim ,pa se bacim,nema veze di se nalazim.
zamišljam te kako kažeš uh sad ću se malo onesvijestit i legneš na pod. znala sam ženu istog slučaja a ona je radila sa strankama i svako malo na pod
još se unaprijed ispriča stranci 
znala sam ženu istog slučaja a ona je radila sa strankama i svako malo na pod još se unaprijed ispriča stranci
Zar se mi znamo?

nasmijala si me do suza (znam da ti nije lako, a da ti malo iskontroliraš to padanje u nesvjest?!).
zbog sunca i svijetla (muka mi više od zime i sivila).O, Bože, Madir nasmijala si me do suza (znam da ti nije lako, a da ti malo iskontroliraš to padanje u nesvjest?!).
Podsjetila si me na jednu staru seriju Južni vetar i Šurdu

Ovako i ja - od jučer ujutro imam glavobolju koja ne prestaje samo se lagano mijenj aintenzitet (mućno mi je cijelo vrijemeMeni kad se desi splet okolnosti: južina na pomolu, trebam dobit stvari, naprežem se bilo fizički bilo psihički dobijem glavobolju za poludit
)

kak me pekla savjest. još sam i trening njegov prespavala...
90/50

Meni tlak uvik varira između 120/70 i 140/80 hjedino mi je u trudnoći pred kraj malo bio porastao do 150/90

mirna_sara je napisao/la:ja ne spavam kad je puni mjesec...
A cure šta jedete?
Slatko, bjeli šećer, bijelo brašno? Koliko je tu sirovog voća i povrća, cjelovitih žitarica?

vjezbate li?
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.