upale uha su kod sinovca mi jako ucestale, mucimo se s njima svaku zimu, ima ih prekonekoliko
1.3. je zavrsio u zaraznoj zbog izrazito visoke temeprature. dijagnoza - upala srednjeg uha + bakterijemija.
bris nosa i glra sterilan.
tri dana je dobivao intravenozno atb, i nastavio ga oralno uzimati doma, sve skupa 8 dana, do 19.3.
ponovili krvnu sliku, crp i leukociti jesu bili nizi nego u zaraznoj, ali jos uvijek poviseni i krvna slika je i dalje ukazivala na bakteriju, ali vrijednosti granicne - niti mu dati atb, niti ne dati. nije se ni na sto zalio pa je prosao bez atb jer, kao, "klinicki je zdrav".
25.3. opet visoka temperatura, opet jaka upala (istog) uha, opet bakterijska krvna slika, opet zarazna. i naravno, opet atb.

bris (ovaj puta samo) grla - opet sterilan.
gotovo se svi kunu da su kod njega problem krajnici (i sama sam sklona tom vjerovanju) i prekosutra smo naruceni kod otorinca. ono sto me zanima je li moguce da su mu krajnici uzrok divljanju bakterije (molim boga da jesu), a da mu je bris grla sterilan?

. U travnju će biti godina dana od operacije i pljuc-pljuc, puj-puj od tada nije popio ni jedan atb!