Sada je: 30 tra 2026, 05:06.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

, velika pusa svima i nadam se da se ovih dana dobro osjećate 

poznam puno, puno osoba jako mladih (oko 20-te) koji imaju te probleme , ja stvarno nemam a najsretnija bih bila kad bih mogla pomoći ljudima da uopće nemaju nikakvih zdravstvenih problema, da ih muče problemi tipa : šta odjenuti, kamo na ljetovanje, zimovanje, u koji restoran danas na ručak ............ja mislim da bi to bilo super 

rena7 je napisao/la:Ja već tri dana imam strašno nizak tlak, kada vidim da tlakomjer pokazuje 90/50 odmah se hvalim kako mi je bolje. Jedva živim, jedva. Nisam nervozna, ne boli me ništa, samo sam klonula i gotovo. Ja jedva skuham ovih dana. Da imam mogućnosti, prespavala bi cijeli dan. Čekam kišu.....
Jedini plus u svemu tome je- dijete mi je super, mogu sa njim uživati, nije prezahtjevan.

.

rena7 je napisao/la:Prepisujem sa tlakomjera- 84/46 puls 67, 82/44 puls 70, 93/51 puls 70 - evo, to je bilo jučer. Ne uzimam ništa, no ukoliko mi do ponedjeljka stanje ne bude bolje morat ću na pregled. Pijem kavu, jedem pršut, ne znam šta bi još uzela. Jučer sam popodne prespavala od 13-16 i zar moram reći da sam se ustala nenaspavana?!!

Ja već tri dana imam strašno nizak tlak, kada vidim da tlakomjer pokazuje 90/50 odmah se hvalim kako mi je bolje. Jedva živim, jedva. Nisam nervozna, ne boli me ništa, samo sam klonula i gotovo. Ja jedva skuham ovih dana. Da imam mogućnosti, prespavala bi cijeli dan. Čekam kišu.....
Jedini plus u svemu tome je- dijete mi je super, mogu sa njim uživati, nije prezahtjevan.rena7
Samo sam naišla

ivanaibruno je napisao/la:mene duša boli koliko mi se spava. ja se i na poslu već dva dana jedva kontroliram da se ne srušim i zaspem u sekundi. doma mi je svinjac, dva dana žlicu nisam oprala, a kamoli što drugo. vele moje cure da je vrijeme koma, južina ova il što li. ja sam na pola živa, na pola mrtva. kako vi i vrijeme?

yra je napisao/la::mah
Na raport!

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.