mamuška je napisao/la:lilly777 je napisao/la:..ma molim te...E onda sam joj namjerno kupila djecju enciklopediju![]()
![]()
možda si trebala kupiti bonton
pa poslije mi je bilo zao sto nisam

Sada je: 29 kol 2026, 19:30.
Moderator/ica: medo14
mamuška je napisao/la:lilly777 je napisao/la:..ma molim te...E onda sam joj namjerno kupila djecju enciklopediju![]()
![]()
možda si trebala kupiti bonton

Adorabla je napisao/la:Lilly, jesi li sigurna da su starci znali kaj je mala rekla? Znaju djeca takve provale imati![]()
Ja se ne bih inatila i kupovala enciklopediju ili bonton nego neku kremicu, za tusiranje, kozmetiku... To su curice koje rano pocnu frktati nosom i ne znaju se oblika i velicina. Recimo onaj tip curica koje su "skupljale" plisance i nisu se onako dugo same zaigrale (ono da satima cujes iz njene sobe kako nesto melje).[/igrati. Primijetila sam isto tako da su takve curice (koje rano odbace igracke i postanu starmale) dosta cesto bas one koje se nisu rado igrale s bebama svih
, zatim je otisao preko puta kod strica i tamo je bila trenirka ispod bora, i isto ju nije htio uzeti...
Ja to ozbiljno, unatoc smajliju. Nije fino inatiti se s djetetom 

ali pozeljeti novce umjesto poklona, u tome ne vidim nista lose, i sama to ponekad radim.
Ista situacija kod necakinje, 14 rockas, ona bi skupila za laptop, bake, dede stricevi i strine davali su joj po 50 E...kaj ce ta ocekivat za svadbu![]()
![]()
I totalno mi je pohvalno da mala skuplja za laptop. Ok, neko joj je blizi pa da vise, netko dalji pa da manje ali cak ni ta sva para nece biti dovoljna, mala ce morati dodati i svog djeparca. To joj je prioritet da si kupi i to mi je skorz okej. Stvarno si nesto jako jarko zeli.

Mak je napisao/la:Meni bi bilo ruzno da je malecka rekla da zeli minimalno tu i tu svotu, ali pozeljeti novce umjesto poklona, u tome ne vidim nista lose, i sama to ponekad radim. Onda si za skupljeno kupim sta zelim umjesto da slazem nezeljene poklone po policama.
I bila bih zahvalna da meni tako neko kaze, bilo dijete bilo odrasli. Oni si kupe po svom izboru nesto, a ja ne moram razbijati glavu misleci se sta i kako. A nekome mozda bas trebaju novci (ok, trebaju svima, ali mi o poklonima). Neko si mozda zeli/treba kupiti cipele koje ne propustaju, pa zato pozeli novce, da si sam odabere. A enciklopediju koliko god vrijedna bila ne moze ni obuti ni obuci ni pojesti niti njome platiti grijanje. Recimo.
Tako da Lilly, za mene si ti u ovoj prici bad guy a ne curicaJa to ozbiljno, unatoc smajliju. Nije fino inatiti se s djetetom

Adorabla je napisao/la:Ista situacija kod necakinje, 14 rockas, ona bi skupila za laptop, bake, dede stricevi i strine davali su joj po 50 E...kaj ce ta ocekivat za svadbu![]()
![]()
e ovo mi je ocekivana situacija i tu se ne bih rastuzilaI totalno mi je pohvalno da mala skuplja za laptop. Ok, neko joj je blizi pa da vise, netko dalji pa da manje ali cak ni ta sva para nece biti dovoljna, mala ce morati dodati i svog djeparca. To joj je prioritet da si kupi i to mi je skorz okej. Stvarno si nesto jako jarko zeli.
Mozda sam kontradiktorna radi ovog mobitela i godina

i necu dopustiti nista slicno dogodine kad juniorka bude imala krizmu.rusulica je napisao/la:Neznam koliko ili što bi dovoljno bilo poslati u slučaju da ne odem na krizmu.

Ne želim vas razočarati al mislim da danas mahom svi teenageri (čast iznimkama) žele cash.

rusulica je napisao/la: Neznam koliko ili što bi dovoljno bilo poslati u slučaju da ne odem na krizmu.

kupljena narukvica od kombinacije srebra i kaučuka
Super, nadam se da će je nositi.Ma hoće, to je moderni komad nakita,a i in je.
i vjeruje da će on to nositi
mislim da će i meni nešto tako trebati. 

(jos se borim s njim i s objasnjavanjima da se na prvu pricest ne ide u trapericama a vidjet cemo tko ce pobijediti u toj bitci). osim toga, svi su u istim haljinama povrh svoje odjece tako da to sve skupa nije ni bitno.
, slavit cemo nakon dugo vijecanja doma u uskom krugu obitelji jer ne mozemo vanka - niti ostaviti staru prabaku koja s nama zivi, a i dida nam je frisko operiran pa ni on ne moze nigdje... tako da ce sve morati biti doma, a kako bake inzistiraju da to one naprave, neka ih... 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.