tratinčica1711 je napisao/la:ja sam nakon klistira mašila wcMožete zamisliti na šta je izgledalo kupatilo??

Sada je: 28 srp 2026, 00:03.
Moderator/ica: Diami
tratinčica1711 je napisao/la:ja sam nakon klistira mašila wcMožete zamisliti na šta je izgledalo kupatilo??

Toliko me bilo sramota da sam pod trudovima uglancala kupatilo- bolje nego kad sebi doma čistim 

tratinčica1711 je napisao/la:a ne, ne!! Molim lijepo- ta jadna čistačica sam bila jaToliko me bilo sramota da sam pod trudovima uglancala kupatilo- bolje nego kad sebi doma čistim

tratinčica1711 je napisao/la:a ne, ne!! Molim lijepo- ta jadna čistačica sam bila jaToliko me bilo sramota da sam pod trudovima uglancala kupatilo- bolje nego kad sebi doma čistim

tratinčica1711 je napisao/la:
Pocinjem smisljati plan za klistiranje

marinela je napisao/la:doma na wc-u obavit šta se ima a u bolnicu stić toliko u zadnji čas da ni ne stignu radit.....
marinela je napisao/la:tratinčica1711 je napisao/la:
Pocinjem smisljati plan za klistiranje
doma na wc-u obavit šta se ima a u bolnicu stić toliko u zadnji čas da ni ne stignu radit.....

Hajdi je napisao/la:Bolje klistir nego da vam na porodu sve pobjegne kad beba krene van.

tratinčica1711 je napisao/la:ma nije ti to ništa strašno, osim ako se istovariš na krivom mjestu
i skoro se upisala

... kad sam shvatila da porod počinje, uzmem ruku od mm i pljunem čokoladice, mislim se: idem ja sad rađat, ko će čekat da sažvačem zalogaj..

Jedna mi se sestra smilovala pa mahala gazom iznad jeld područja...

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.