hvala vam,puno!
sandram,moram išćitati malo,hvala ti za link!
sad dok sam uspavljivala cure pala mi je ideja da probam napraviti tu ticino masu bijelu,pa dole na kraju tri trake ,dvije tanke zlatne ,a jednu deblju srebrnu,i spojim ih oko torte,dole pri dnu u prsten jer će takav njihov vjenćani biti!
Gore bi napravila dvije tri ružice,napominjem to su samo ideje, al ću ih napisati možda nekom drugom pomognu

Ja ću se još predomisliti sto puta! Zamišljam da bi bila prekrasna jednostavna bijela torta glatka i okolo njihov vjenćani prsten
Našla sam te boje(sedef boje u prahu ) u sve i svašta,dal bi se one mješale sa ticinom?
ali kako sad rješiti tak problem sa parfe kremom,napravila bi znaći biskvit ,prerezala ga na pola,stavila opet u kalup donji dio biskvita ulila parfe i poklopila sa drugim dijelom biskvita,gore bi biskvit premazala sa marmeladom da se ticino primi ,ali što sa sredinom,ono okolo torte,kako da sakrijem parfe da mi ne rastopi ticino masu?
čitala sam da je dobro premazati tortu mješavinom maslaca i šećera,dal bi to primilo na parfe kad bi očvrsnuo?