micika je napisao/la:Maslina, zahvaljujem ti na podršci.
Planirala sam da ovaj tjedan svakako ode kod opće prakse po uputnice. Samo što imamo doktoricu za koju je dobro doći spreman i informiran, pa sam htjela ovako doći do nekih informacija. Slažem se da treba prvo postaviti dijagnozu. Tko zna možda je to i otišlo nešto dalje od obične alergije.
Mi živimo u Zagrebu, a sada dosta cvate.
Šta se tiče sekreta iz nosa uglavnom je gust, ali većinom bijeli i proziran. Ujutro zna biti zelenkast.
Prema ovomo što si napisala dobivam dojam da si medicinske struke i da se dosta razumiješ u ovu problematiku.
Ne brini za tekst, uopće nije nabacano, dapače vrlo konkretno i jasno.
jesam medicinske sam struke i posebno potkovana na ovom području koje iako nije moja specijalizacija je predmet kojim se počesto bavim u široj obitelji
nemojte se uzrujavati,odgovarajuća terapija će znatno ublažiti tegobe vašeg supruga samo je važno postaviti je
osobno bih preporučila da testiranja i preglede napravite u Zagrebu u poliklinici za bolesti dišnog sustava (Prilaz baruna Trenka,Črnomerec)
vrlo dobro su opremljeni,profesionalni i sposobni
posebice jedna liječnica čije ime ću vam poslati na pp-pulmologinja,vrhunski dijagnostičar(samo me kontaktirajte)
što prije nek se vaš suprug pozabavi svojim problemom;uputnicu tražite što prije i telefonski se naručite u navedenu polikliniku
respiratorni šumovi upućuju na problem koji svakako treba terapiju
a nadraženu sluznicu i nos tretirajte melemom ili kremom,ali zbog dodatne neugode svakako nek maže nečim
i ne brinite;samo u akciju
ako bilo što zatreba-ovdje sam