trebala si je pitati koliko je komada isključivo dojene djece mlađe od tri mjeseca koja su napredovala uz za mamu tako savršen ritam u životu vidjela.
i bravo za pune pelene.
Sada je: 28 srp 2026, 23:43.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Plusic je napisao/la:poslusala sam eli, prestala vagati i samo ga hranim, svaka dva sata da bude obrok i izmedju (na istoj cici) koliko pozeli.
Plusic je napisao/la:ono sto mi je bilo uzasnije od te sestre je da su obje mame objerucke prihvatile taj savjet kao nesto sasvim normalno i pravilno. stovise grozile su se na mame koje doje djecu na zahtjev i rekle da one nece biti robovi djece![]()
![]()
![]()

) i kasnije je sve došlo na svoje.
. Usput, jel ima to rodilište status prijatelja djece?
Plusic je napisao/la:al da je tesko - tesko je
)eli je napisao/la: prvo ide izdajanje bar par desetaka ml .
mozda vaga nije ista?

sad mi djavo nije dao mira i vagnula sam ga prije i poslije obroka - pocicao je 20ml pa onda jos 10ml - to ukupno nacicavanje sa pauzom za presvlacenje i kratkim prekidima je trajalo punih sat vremena.....
moze li on biti sit od toga?
meni izgleda zadovoljan
)
, ali ne odustaj, stavljaj bebu stalno na prsa na svaki kme.

Plusic je napisao/la:jucer sam navecer nakraju proplakala od muke sto nisam sposobna nahraniti svoje dijete... valjda je to ona teska faza koju svi prodjemo....
i nema nameru da prestane). A MM nas cesto zeza, kako takav mrljavi sisavac siki duze od "efikasnog" brata.

Plusic je napisao/la: u dva cicanja danas je uspio postici bas pravu tehniku![]()

Diami je napisao/la: bolio kao da mi noževe i igle zabija u bradavice...
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.