Draga Plusić, hvala na savjetu, ovaj topic je zakon. I svaka ti čast koliko se trudiš i drago mi je da ide na bolje.
Moja pišulja se zna zakačit kako treba, u početku je povlačila slabo i brzo zaspala, ali sad je znam pustit da se rasplače i razbudi do kraja i gurkat joj bradicu pa podoj traje dulje. Uglavnom, ujutro kad su mi cice pune i mlijeko pršti, mala se nacica i zaspe, budi se za dva sata, opet guram cicu, jede koliko ima, zaspe na sat vremena, budi se guram cice obje, sve do zadnje kapi (sad već uz nervozno plakanje jer nastupa sahara), zaspi opet na kratko i u sljedećem buđenju je više praznim cikama ne mogu ni utješit nego moram radit bočicu - koje ne pojede cijelu porciju, najčešće 1/3 i tada zaspi opet na dva-tri sata. U slijedećem podoju skupi se nešto mlijeka ali opet nedovoljno.. kroz dan tako pojede dvije dodatne porcije ad za popunit rupe, po noći još dvije. Što se rasta tiče, dobila je kilu u mjesec dana tako da to nije problem (ne kad punim s ad).
Ne znam kako povećati količinu i kvalitetu mlijeka da se na meni najede više. Pijem puno tekućine (raznovrsne, od vode, čaja za dojenje, malo mlijeka, malo soka, običnog čaja...) u prosjeku od 2-3 litre dnevno (više ne bi ni mogla, i s ovim se namučim jer pijem na silu), jedem zdravo (svaki dan si kuham i pazim na namirnice), cicu dajem svaki put kad pita, cice praznimo do zadnje kapi tako da pojede i ono masno (po par puta je stavljam na istu dok sama ne stisnem divljački pa vidim da mlijeko jedva izlazi)..
Izdržale smo ragade i obostrana plakanja, bradavice su mi sada fino čvrste (Purelan je super, od šeširića vajde nema), ona ih lijepo izvuče i napuni usta i sve bi bilo super samo da smanjimo količinu dohrane. Ima kaki savjet?