Zlatokosa,pomogla bih ti ali znaš i sama da je sve na tebi draga.Tako mi je žao što se tako mučite i kroz sve to prolazite.
Napisat ću par savjeta,pa ako si nešto od toga znala i napravila,oprosti.
1.Napraviti obradu kod
ORL specijaliste i obavezno pregledati sva tri krajnika+obavezno brisevi tonzila,ždrijela i nosa---od toga se infekcija može stalno pojavljivati i tako stalno u krug,i stvarati se sekret koji se nazalno slijeva u grlo i dijete ne može disati pogotovo u ležećem položaju,stalno hropti,hrče i guši se,a pogotovo ako su krajnici veliki ili hipertrofični.
Mogu ti dati info.kojem doktoru da se naručiš,ali je u Zg. i privatno.
2.Nabavi si ako nemaš
parni ishlapljivač-ovlaživač zraka(može kombinacija ovlaživač/perač zraka),pomoći će joj sigurno da lakše diše.Kupi joj
sterimar hypertonic,odštopava nosić savršeno.
3.Postavljanje braunile odnosno pronalazak vena je jako veliki problem kod naše dječice,pogotovo u manjim bolnicama/mjestima gdje osoblje nije dovoljno često u praksi sa ovakvom dječicom.
Mi i dan danas(4,3 god.)muku mučimo s tim iako ju bodu sa neonatološkim malenim iglama
Dok je bila u Brodskoj bolnici,poslije na Rebru mrcvarili su je tjednima,pa su joj stavili 2 braunile u vrat i na kraju su ju odnijeli u kiruršku salu i postavili 2 centralna katetera direktno u srce.
4.Maltodextrin-6 smo i mi koristili da se udebljamo i dobijemo više snage,super je.Ja sam ga naručivala iz Austrije tada,a sada ga sigurno imaju u apotekama.Mješa se i topi jako dobro u svemu i nema okus ni miris.
Evo link pa malo pročitaj o maltodexstrinu,imaš i o Liquigen-u na istoj stranici...
http://www.g-m-pharma.hr/default.aspx?C ... =60&m2=610Pusa tebi i Petrici ljepotici mojoj