Sada je: 13 kol 2026, 13:54.
Moderator/ica: nadicab

!

) : http://www.clubfeet.net/video.php
) biti sa ortozama samo po noci i nece biti sputano u svom daljnjem motorickom razvoju, nece ni znati da mu je ista bilo.... a da ne kazem koliko su ipak bolji i rezultati sto se prije krene u bitku....

tek sad čitam.

kad podvučem, draži su mi ovi prvi, od jadikovki sam ispaljivala, de sjedni mi na muku. samo sam jednom jednu tješiteljicu nabila na neku stvarčicu jer mi je rekla da se takve stvari moraju podnositi SPORTSKI, ako uspiješ uspiješ, ako ne, a bože moj. aha.alexandra je napisao/la: mi je mama rekla da je neugodno i teško, ali da ništa ne boli..

.
Plusic je napisao/la:veky32 je napisao/la:a bas mi ga je zao ali vidim da si to prihvatila i da si pozitivna a to je veliki BRAVO ZA MAMU
i ja i MM smo zapravo sokirani kako smo to nekako super prihvatili, nismo ni u jednom trenutku bili uzrujani, pogodjeni, uznemireni, zabrinuti,... nekako smo oboje krenuli puni optimizma u "brzu sanaciju stete" i vjerovatno ce nas putem "strefiti".
moram zapravo pohvaliti MMa, on je puno snalazljiviji u svemu od mene, on mu je obukao prvu pelenu, stavio ga u AS, izvadio ga iz nje, prvi nahranio, dodavao ga meni cijelo popodne na cicu,.... ja sam bila puno ukocenija od njega...
sad sam samo umorna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.