Sada je: 01 kol 2026, 22:53.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Sreca najveca je napisao/la:AS u avion smije, ali ne i na sjedalo za vrijeme leta, nego stjuardesa spremi u one pretince za stvari. pa mozda ti oni nekako pomognu, da eventualno netko od osoblja drzi jednu bebu za vrijeme polijetanja i slijetanja. mozda da nazoves unaprijed i pitas.
jedan u ruke a drugi u AS koja se može instalirati na avionsko sjedalo i povezati pojasevima
Sto se tice duzih putovanja autom, putujemo od 2. mjeseca zivota bez vecih problema. Svaki u svojoj autosjedalici, cesca stajanja i pridrzavanje njihovog ritma koliko god je moguce

AA je napisao/la:jedan u ruke a drugi u AS koja se može instalirati na avionsko sjedalo i povezati pojasevima
mislim da ovo zavisi od avioprevoznika... mi smo prvi put isli avionom kad su cure bile 8 mjeseci, ni za Malev, ni za Finnair nisu mogle dobiti svoje sjediste u avionu, nego su morale imati odraslog pratioca i sjediti u krilu, vezane dodatnim pojasem. Sjedalice smo predali zajedno sa prtljagom, kolica na ulazu u avion....
Mozda bi najbolje bilo da ih nazoves, pa pitas

Mora li beba cijelo vrijeme leta biti vezana tim posebnim pojasom (mami u krilu)?
Mi smo nebrojeno puta letjeli na domaćim letovima i nikad, baš nikad mi nisu bili vezani tim dodatnim pojasevima već su mi sjedili u krilu dok su bili mali, kasnije svatko na svom sjedalu. Da, beba može dojiti da smanji pritisak u ušima ali ne mora mu nužno smetati polijetanje, mojima nije smetalo.
Kud vi to bez auta?
). Ja rekoh nema sanse da se s klincima vozim 8 sati bez stajanja. Idemo juzno da juznije ne moze.

tanjabb je napisao/la:Kud vi to bez auta?
Ide MM s autom (i kramom). Ja rekoh nema sanse da se s klincima vozim 8 sati bez stajanja. Idemo juzno da juznije ne moze.

Mozda im ne bi smetali tlakovi bez cice, al ovako, u uzlijetanju a sa cicom u ustima zaspali bi u roku sekunde i to mi je uvijek bilo super 
saptacica je napisao/la:tanjabb je napisao/la:Kud vi to bez auta?
Ide MM s autom (i kramom). Ja rekoh nema sanse da se s klincima vozim 8 sati bez stajanja. Idemo juzno da juznije ne moze.
Pa to sam si i mislila. I zašto onda zaboga ne ide AS s njim a ti u avion?

mamashnita od noje je napisao/la: posudi AS do plesa.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 39 gostiju.