Sada je: 17 kol 2026, 21:13.
Moderator/ica: nadicab

.

Barbi je napisao/la:Svakako je vozi u autosjedalici.
Pogledaj ovaj link:
http://forum.roda.hr/threads/23179-nedonosce-u-autosjedalici-)
al me barbi preduhitrila 

Nisam znala. 

Prekrasna ti je curica

) bila mi je konfuzija u glavi i jednostavno rečeno bili smo svi nespremni....ni torbe za rodilište, ni robice za malenu....ni ništa...tako da sam ja to sređivala sve iz bolnice a u međuvremenu sam se svakih sat vremena izdajala, pa nakon sat vremena nju u sterilonoj sobi dojila, pa opet izdajala, dojila i tako u krug.... ukratko težak početak!
) i to kako da je točno smjestim u jaje! 

...slike su definitivno to kaj mi je trebalo.....
Kad vidiš kako se malena fino ugnijezdila
stvarno nemaš brige.

nisam uključena u projekt (bila sam samo na tečaju)
ali se pita da li ima još neki podložak - a za moju PP je bio samo taj diosjecam se da imam i onaj umetak za glavu....ali u ovoj mojoj pegperego nema nikakvog podloska za skroz malu bebicu!

eli je napisao/la:nisam to upratila. čim sam vidjela da je sjedalica ona koja ide uz kolica sjetila sam se da u moje vrijeme takve nisu imale ni jastučić za guzu ni jastučić za glavu.

ali kad smo joj pokazali pod kojim je kutem zapravo sjedalica (dovezli namontiranu na kolica) rekla je da ne trebamo ništa stavljati, da joj je sjedalica izgledala preokomito kad je stajala na podu, ali da sad vidi da je dobro prilagođena i da je samo ne ostavljamo u sjedalici na podu - imali smo dozvolu držati je (ne previše) u sjedalici kad je na kolicima i naravno u autu
!

Miki, ja sam te shvatila da taj kut pod kojim je sjedalica dobivas montiranjem baze na nacin koji si opisala (da si stavila podvrnuti rucnik pod bazu) u auto....ne kuzim kako si taj kut dobila i na kolicima kad je na kolicima sjedalica bez baze !

Miki je napisao/la:naša sjedalica je u auto mogla biti montirana samo s bazom![]()
Miki je napisao/la:sorry, malo sam zbrkana, počela sam ovo pisati jutros pa su me prekinuli, a sad već moram dalje
!

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.