Sada je: 09 lis 2026, 17:24.
Moderator/ica: nadicab

!
) i bome smo sadili i sadili, maćuhice, vodenike i pelargonije. Moj je mali tako pažljiv prema biljčicama da je to predivno, mislim da smo se 2 sata zabavljali tako, a bili smo presretni što su nas životinje ostavile na miru i nisu kopale po zemlji - što inače rade pod obavezno. Maca nam zna nekad pol tegle iskopati van
vrijednica jedna.
kupili mu ručni sat za rođendana

vrtlaru, neka samo uživa. Žao mi je kad mu je tako stalno loše, i fakat je teško kad se roditelj osjeća nemoćan jer nema koga pitati, ne znam što više reći osim da sam tu ako što treba 

jutros sam mu kao i obično složila boćicu, nije htio..nakon par minuta sam je uzeo svoju zdjelicu, primio me za ruku i odveo u špajzu, prstićemmi pokazao pahuljice od meda, izvadio žlicu iz ladice i sjeo za stol...evo sad papamo

Sve se stigne, vjeruj mi. 

Kud još i to??? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Da sve prođe što prije! odmah sam požalila sve "jezikove juhe" i predavanja....

-godina će brzo proletjeti....
)
(i ja se stvarno tome veselim) i moram priznati da koliko god ja stalno "jambram" kako ta generacija djece ništa ne radi - ovih par dana sam vidjela kako mi stvarno fale one sitne pomoći od njene strane koje čovjek u svakodnevnici niti ne primjećuje....

istina da ću sad pol sata čistiti stol i oko stola ali ...uspio je!!!
izmedu ostalog ga je pitala - 'djecak kad odraste postane muškarac,a curica?' a on ko iz topa- 'ženskarac!'
i tako,bilo je jos toga..no poanta price je da je njezin zakljucak da je adrian vrlo inteligentno dijete i da od njega u skoli treba traziti maximum jer ima dosta potencijala, a najbolje od svega je bilo kad je vidjela nalaz jedne druge psihologinje ( koja navodno ima bolje metode kako ga ispitati i trebala bi kao biti veci strucnjak po tom pitanju jer radi sa slijepima) koja je napisala da adrian ima umjerenu retardaciju..mislim,cak se dosta tome i nasmijala koliko je nalaz kriv jer to nema veze s njim..eto kako ti netko 'strucan' moze obiljeziti dijete za cijeli zivot..
, odlično!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.