Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Cure moje, zanima me jeste li ovog mjeseca dobile dječji? Meni ništa nije došlo. Do sad uvijek sve uredno, a ovaj mjesec samo pordiljni i invalidnina, a od dječjeg ni d. A predala sam na vrijeme. Zato me zanima jeste li vi dobile? Kasne li oni s isplatom ili trebam provjeriti gdje je nama zapelo? I oprostite što sam otvorila novu temu, bilo je već nešto ovako, ali nisam uspjela naći.
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein Denis, 16.05.2000. http://www.udruga-oko.hr
Meni nije, zvala sam i rekli su mi da trebaju neku potvrdu od Porezne i da su ju oni zatražili ali im Porezna nije dostavila ...nikad do sad nisam imala prekid,na vrijeme sam predala...
kolegici iz udruge ista stvar - ali ona je išla na poreznu i tamo je žena poludila i nazvala ovu iz Žajine i na finjaka joj rekla da je - glupa
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein Denis, 16.05.2000. http://www.udruga-oko.hr
meni ovaj mjesec nije isplacen doplatak..a vama? moze biti zato sto su trazili da im donesem novi nalaz i misljenje a ja ga tad nisam imala ali sam ga odmah kad sam dobila,to je bilo za tjedan-dva od toga,odmah poslala postom..sad ih zovem..uopce se ne javljaju..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
napokon sam ih dobila..preko centrale..prije sam zvala direktno neki br koji sam imala..uglavnom..to je u postupku rjesavanja..biti ce rijeseno tek drugi mjesec..znaci ovaj mjesec- druze,snadi se..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
je, snađi se ... sljedeči če ti isplatiti duplo ali i ove novce si si več sigurno rasporedila pa sad fali .... ma da znam, tak sam i ja lani imala jedan mjesec bez isplate
Doplatak stigao na vrijeme ali nije pomoć za novorođeno dijete koje isplaćuje Grad Zagreb - mi za Giticu ( treće dijete) dobivamo do 6. godine - do sada stizalo sredinom kolovoza. Sad sam zvala Gradski ured za zdravstvo i vele - biti će..u obradi je... Ostaje nam čekati...već sam se prepala da su ukinuli...