dosad mi je bilo jasno
virozica jednako nekakva polutemperatura, respiratorne tegobice...
upala (bakterijska) jednako dugotrajna malo viša temperatura, veće tegobe (grla, uha, biločega)
gripa je isto virusna podrijetla i jednako visoka temperatura, malaksalost...itd..
znam da to nije egzaktno, al tako je otprilike
ali moje malo dijete na sve reagira jako visokom temperaturom, jednom mjesečno ima temperaturu 39 i više, koja prodje u 2-3 dana, i koju, ako odemo dr, ona dijagnosticira ko "virozu"-i stvarno ne bude joj ništa, bude okej volje, malo lošije spava, jede, cica, pije...ali ima temperaturu 38,5-39,5
Temperatura se skida, nakon 3 dana je ko nova. Ovaj put opet tako-samo je jednom povratila i to je to, normalne volje,jede, pije.. e sad, to moje glupo pitanje: što neki ljudi (il djeca u ovom slučaju) tako jače odreagiraju, pa se brže bore s virusom? Ono-na običnu virozu dobiju tako visoku temperaturu??

I utješiti da ne mora tako i ostati nadalje.
Ali su uvijek bile samo viroze, tako da nije do sada pila antibiotik niti jednom. Kako je rasla, tako se i to promijenilo. Krenula je ove jeseni u kolektiv s 2,5 godine (godinu ranije no što smo ju planirali dati, siterica otišla čuvati unuče, itd).