pa,vrlo dobro.nemam što čekati
sljedećih dana idem pedici po uputnicu i obaviti ćemo to ovdje,bolje da imamo i taj nalaz prije zagreba,što uže specificiramo njen problem to ćemo lakše pristupiti rješenju
ipak,moram reći koliko mi je olakotna okolnost to što imam fenomenalnu pedicu...sa ženom sam na istoj valnoj duljini,iako žena ima godina jako me uvažava kad čuje nešto od mene što npr nije znala i uredno sve zapisuje (npr gdje dalje slati nekoga u Zg),tako je zapisivala sve o ERF-u o čemu sam joj pričala da namjeravamo voditi MK
ali i prije ovog problema,uvijek mi je davala uputnice za bilo što,nikada nije komplicirala,ako sam iz vedra neba tražila bris slala me bez problema,jer nisam tip koji paničari i uvijek bi u nalazu bila neka moja pretpostavka,što je upamtila i rekla je da ona kao stručnjak bez ikakvog problema izlazi meni u susret jer kuži da čeprkam po literaturi i internetu i kužimo se,skroz
pitam se,da sam ostala gore kod stare pedice kako bi to išlo....imala sam dva vrlo zdrava dečka koji godinama nisu bolesni,ne piju antibiotike ,tako da sam k njoj manje više išla na cijepljenje i redovni sitematski,no pitanje je koliko bi me i u kojoj mjeri blokirala i kočila u nekim mojim pretpostavkama.moja vjenčana kuma kod naše stare pedice,zbog stalnih upala uha kod svoje curice moli i kumi uputnicu za otorinca.ova ne da.
tak da mi je drago da nisam više kod nje.
znači,sljedeća stanica otorinac

u to uopće ne sumnjam, a pratim tvoje pisanje, posebice tvoj porod od prvog trenutka kad si napisala svoju priču! nemam pametnog savjeta, samo da s nestrpljenjem čitam ovaj topic.