Što su bradavice manje i mlađe lakše prolaze.
K je zimus dobila puno po leđima ,imala od ljeta jednu na lopatici i onda se proširile ,uz tu je imala 15-tak malih uokolo ,ostala sam

kad sam vidla ,stvarno su bile sićušne i ta jedna velika "stara" koja je rasla.
Kak nije bilo Rosopasa tada, počeli mazati Verrumal losionom (imaju ljekarne koje imaju uvoz ,npr Dolac, ali se može naručiti iz uvoza na privatni recept u svakoj ljekarni ,samo se čeka cc 2 tjedna).
Problem je kaj ta tekućina jako nagriza ,a kak su bile sićušne kolko sam god pazila i mazala okolo kremom imala je krastice .No malih smo se brzo riješili ,velike teže.
Male su prošle za cc dva -tri tjedna ,oko velike je bila krasta pa nije dala mazati pa nismo neko vrijeme kad opet ja vidm male po leđima

,opet počeli mazati i sve dok nismo ubili ovu veliku male su se pojavljivale. No one bi prolazile kroz tjedan dana ,dok je velika otpala tek nakon par mjeseci.
I sad nedavno vidim jednu na nogici ,ostala nam vjerojatno od zimus ,prenjela ju valjda ,a nismo vidli ,nju sam mazala rosopasom i nestala je za cc mjesec dana.
I sad ima dvije na tabanu

,al njih je dobila sad nedavno kad je s vrtićem bila na plivanju jer sam ju nakon ovih leđnih detaljno ispregledala i nema po tijelu više nijedne

,još ne znam kaj ću s njima.

Mislim da ćemo njih smrzavati.