Sada je: 13 kol 2026, 10:27.
Moderator/ica: nadicab

I to je kao nosio tati. Dok smo stigli po kameru već se primio za ogradu. Mogu slobodno reći da mali hoda. Doduše jako oprezno i sporo ali naših prvih desetak koraka je napravljeno bez greške!!!!
ak ga je on uspio riješit. Nema ga na netu ja sam već pitala
!!!! Svaka čast malom hodaču, predivno!!! Znači, morate se opskrbiti bocama, djeteta radi
! Mogu zamisliti koja je to bila scena, ajde bez brige, usnimiti ćete ga ubrzo, možda već danas bude prilika, samo spremite kameru! Jedva čekam da vidim!

još presliku osobnih oba roditelja i ja mislim presliku kartice tekućeg računa na koji će ti isplačivat naknadu.

. Vec vidim da bum u 6. mjesecu trazila neku vezu da mi rjese slucaj prije godine dana
.

. Ma dok smo radili 4 puta nikud nisam stigla, izaći van, prošetati. Ona je tada spavala 2 puta dnevno, pa hranjenje, pa ostale vježbe. A nije ona tako loša da mora ići pod taj teški režim vježbanja. Slobodno i mama nekaj procijeni, a ako će biti posljedica meni na dušu. Ma ni nama ta vježba s posizanjem nogu ne uspijeva jer ona uglavnom leži i gleda okolo. I isto dr kaže da bi mogla bolje dizati nogice, ali opet napominjem obje su naše curice već velike i puno je tu do njihove volje, nema to veze s izvedbom.

Zdravo svima...
...i bravo za prve korake....
puno vam hvala na pomoći koju sam primila od vas

...Ali dobro, valjda onaj gore zna kaj radi (osim ak se s menom zeznul 

MaminMacak je napisao/la:Ti si stvarno zasluzila titulu super mame, a oboje ste pravi borci.

vraćam je i presavinem da bude na koljena. svaki dan nova zabava s njima 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.