Sada je: 06 kol 2026, 16:35.

( al mogu ih pojesti same, samo bude to kao kod bubidee ).
Masha je napisao/la:ja isto ostanem gladna nakon takvih jela. nekako mislim da u obroku mora biti proteina

meni je jedini bezmesni rucak koji me drzi - grah

Bubidea je napisao/la:zasto sir s vlascem?
jel onako bezveze ili on ima nesto sto nadopunjuje krpice?
Masha je napisao/la:upravo to krumpirić, to je s bjelančevinama

) serviram samo krpice sa zeljem oni su gladni za dva sata, pa krene harač po frižderu pa me to u konačnici dođe puno skuplje nego da sam im odmah dala komad mesa.

mama i ema je napisao/la:Ja dinstam zelje sa suhim mesom u kockicama, i uz to krpice. Ne puno mesa, tek da malo pojaca rucak.
I ja kao i krumpi ne moram imati meso svaki dan, dapace. A dosta jedemo. Ako sam sita 3 sata, to mi je ok. Da bi me rucak drzao 5 sati sitom, to je onda rucak nakon kojeg se osjecam lose prvih sat vremena

JiA je napisao/la:i meni su krpice sa zeljem prilog( al mogu ih pojesti same, samo bude to kao kod bubidee ).

guljka je napisao/la:Prijedlog za večeru a može i za ručak uz brdo neke dobre salate:
1/2 kg svježeg sira - 16 kn
1 kiselo vrhnje - 2 kn
jedna mala mineralna Kiseljak - 4 kn
kore za savijaču - 8 kn
+
koliko se ima za bilo koju vrstu salate - zelena, radič, ribani kupus, ribana cikla, ribana mrkva, štogod...
GUŽVARA
- premazati roštijeru uljem
da li može umjesto toga duboki crni lim za pečenje kakav se dobije uz pećnicu???

ništa ne prolazi kao obrok ako se uz to ne može jesti kruh kaže MM Laurini je napisao/la:Baš bi to danas probala, ali muči me što je to roštijera?
Potica je napisao/la:Gužvaru radim u običnom protvanu.
Mojima to dođe kao kolač, slani ali kolačništa ne prolazi kao obrok ako se uz to ne može jesti kruh kaže MM

Laurini je napisao/la:ja sa zeljem dinstam i junetinu narezanu na kockice kao za gulaš pa ipak popuni obrok, jer ni moj muž nemože bez mesa, s tim da si on još ponekad i doda kiselo vrhnje na to ...
), kajganu s vlascem i zelenu salatu.
ma abšmalcane mahune Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.