Sada je: 07 kol 2026, 15:08.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Nina334 je napisao/la:Mali je prostor, pa bi, kad krene u školu napravila ili kupila krevet na povišenome, a da je ispod prostor za radni stol. Nekako mi je još premali za spavanje na visini.

,radimo sobu za nasu Paolicu
i kupujemo joj krevet,no kako zagradujemo blagavaonu,nije bas veliki prostor,pa nam treba manji krevet,no to nije problem,nego...prosli tjedan smo bili u Solidumu i gledali krevete 160x80 i madrace,krevet smo narucili kod jednog majstora,a madrac u perfecti po naruđbi,posto nemaju tu standardnu velicinu...no kako nam je majstor za sobu i knauf doso tek neki dan,skuzili smo da ce nam krevet biti 5 cm predugacak
i da ga necemo moci staviti tamo di smo zamislili....i tu pocinje problem...uglavnom krevet smo promijenili u manji bit ce 140x70,a madrac,posto smo ga narucili van stan.dimenzija,a gotov je,ne daju nam da ga zamijenimo,pa smo kupili manji 140x70,a ovaj veci nam je sad visak...pa vas molim
da ako nekome treba madrac od 160x80,za krevetac,nek se slobodno javi jer mi ga imamo,zapakiranog,madrac "Nemo" od Perf.Dreams ...za ostalo cemo se dogovorit,mi smo ga platili oko 500 kn ,no naravno dali bi ga za manje...hvala na strpljivosti i uzivajte u spavanju 

Nina334 je napisao/la:Nakon duljeg razmišljanja, za sada ne bi radili dječju sobu ( pričekali bi polazak u školu ), ali bi pod hitno malcu kupili krevet 160x80, tako da mu što više mjesta ostane za igranje.
Sviđaju mi se kreveti iz Ikee i zaista nisu skupi, no do Zadra nema dostave, pa to na žalost otpada.
Da li je možda netko nedavno kupovao ili vidio u nekoj trgovini krevet tih dimenzija?

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.