Sada je: 25 kol 2026, 18:31.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Post 21,6
Beppa Joseph je napisao/la:koristim prirodnu kremu koju za mene radi mm-ova kogeica, koja se i znanstveno bavi time.

Post 21,6
Beppa Joseph je napisao/la:ako te zanima, mogu je pitati za cijenu.
guljka je napisao/la:Moja prijateljica se bavi aromaterapijom i sama sprema kreme, balzame za usne, pilinge, preparate za brži rast kose ,itd. - sve na bazi eteričnih ulja. Moram priznati da su joj sve stvari odlične, iako mi kremu nije pogodila. Zapravo, napravila je kremu za sve tipove kože koja meni, s mješovitom kožom, nije odgovarala. Kremu za mješovitu kožu nije radila jer nema dovoljno klijenata pa joj se ne isplati samo za mene.
U svakom slučaju, to što ona radi u korelaciji je s prirodnom kozmetikom s linka u Kurtizaninom potpisu.

), ali na ovu afroditinu nije reagovalo kako vec zna reagovati.

kika 2 je napisao/la:moja koža ti je mješovita, osjetljiva, sklona crvenilu i perutanju, na dane je više ili manje suhlja nego inače na određenim djelovima, a na drugim je više ili manje masnija, sjaji se. svašta nešto. u biti nemam pojma koji sam tip točno koliko je sve zbrčkano. ako je krema premasna, izbiju mi prištići, a ako je ne dovoljno hidratantna onda mi fali nešto i zateže me koža. a trista čuda.

ja sam blizu zd

guljka je napisao/la:Kurtizana - ona kreme radi u kućnoj radinosti i valjda joj je lakše odrediti količine nečega kada kuha za više. Kad sam je pitala kad će raditi kremu za mješovitu kožu odgovorila je da treba skupiti bar dvije tri osobe jer joj je teško skuhati količinicu samo za mene. E sad, ja to nisam nikad radila, pa nemam pojma, samo prenosim što mi žena reče. Ali druge stvari su mi super.
. Ali ponavljam, bit individualne kozmetike je da ju netko napravi baš za tebe. Jer može ona skupiti i 5 ljudi sa mješovitom kožom, ali jedna od tih mješovitih može biti dehidrirana, druga izuzetno osjetljiva i sl., dakle - nemre za svih 5 napraviti isto, iako je 5 mješovitih koža na meniu.

kika 2 je napisao/la:Kurtizana a jel ti znaš raditi prirodnu kozmetiku?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.