Sada je: 12 kol 2026, 14:16.

pčelinji otrov

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

pčelinji otrov

PostPostao/la nadicab » 14 svi 2010, 11:04

Opet naša dobro poznata privatna neurološka klinika dr M.R. N. sada se prebacila na liječenje pčelinjem otrovom :/
Našla sam za sada dvije tužne priče koji očajni, su spremni na sve, te prikupljju novac za punjenj džepa privatnice s neprovjerenim rezultatima.
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=4&ID_VIJESTI=122532
http://www.057info.hr/vijesti/2010-03-20/darija-simunov-ohrabrena-prvim-rezultatima-terapija
Sada će ići i humanitarni telefon za tu studenticu
Kada će država stati tome na kraj? :angry
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: pčelinji otrov

PostPostao/la faith » 14 svi 2010, 14:07

Ma radi ona to već dugo, samo je sada malo požestila, valjda ono drugo ne ide tako dobro.
Gle, može se njoj stat na kraj ali se nitko time ne želi baviti.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la IRENA » 14 svi 2010, 19:14

a čak ne mora plaćati koncesiju na zdravstvenu djelatnost ... no do kraja godine će svi liječnici PZZ ( znaci osnovne zdravstvene djelatnosti ) plaćati Državi koncesiju da bi imali pravo baviti se svojom djelatnošću.. ..
Bolje bi mi bilo da se i ja bacim na bube.. :(
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 14 svi 2010, 22:23

jel i ona onda spada u tu kategoriju?
Ono što sam čitala o pčelinjem otrovu, preporučuju ga za kožne i reumatske bolesti, ne za CP ili za mišićnu distrofiju ili takve bolesti :/
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la martina mama » 18 svi 2010, 08:38

Irena, a kako drzava regulira izdavanje dozvola za otvaranje ordinacija alternativne medicine? Pretpostavljam da ne postoji postupak nostrifikacije diploma za podrucja u kojima u hrvatskoj nema otvorenih skola. To je skliski teren, a tako pogodan prostor za pasu. Primjerice, u velikoj britaniji se tocno zna koje skole i koji stupnjevi obrazovanja su potrebni za izdavanje dozvola. Tu su oni vrlo strogi i nema sanse da netko sa tecajem od tri mjeseca otvori ordinaciju. Kod nas nisam sigurna da je tako. U splitu pouzdano znam za dvije ordinacije alternativne medicine koju su otvorili lijecnici s tromjesecnim tecajem iz alternative, a bave se samo alternativom, a ne klasicnom medicinom. I ta roje novak mi mirise na takvu pricu. Svima je zajednicko da prodaju maglu koju jako skupo naplacuju. A sta uopce reci kad tip poput milinovica sjedi u ministarskoj fotelji!
martina mama
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 18 svi 2010, 11:59

Ona je neuropedijatar i sudski vještak :roll , a alternativa joj je kao usputna, tak da ona nema zakonskih prepreka što se ordinacije tiče.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la martina mama » 18 svi 2010, 15:11

Netko je ovdje jednom opisivao dq ona daje djeci injekcije za koje ne zeli otkriti sadrzaj nego samo kaze da su homeopatske. Prvo se cudim ljudima koji na takav tretman pristaju i jos to masno placaju. Mozda grijesim dusu, ali mi je njeno obrazvanje sto se tice homeopatije upitno jer krsi osnovno nacelo, a to je medjusobno povjerenje i pravo pacijenta na informaciju. To se doduse slaze i s medicinom iako mnogi lijecnici na upit o sadrzaju injekcije, lijeka....zastanu i izmotavaju se reci sve sto znaju. Ordinacije o kojima govorim u splitu se bave samo alternativom, a ne znam na koju su shemu dobile dozvole za rad.
martina mama
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la martina mama » 18 svi 2010, 15:12

Netko je ovdje jednom opisivao dq ona daje djeci injekcije za koje ne zeli otkriti sadrzaj nego samo kaze da su homeopatske. Prvo se cudim ljudima koji na takav tretman pristaju i jos to masno placaju. Mozda grijesim dusu, ali mi je njeno obrazvanje sto se tice homeopatije upitno jer krsi osnovno nacelo, a to je medjusobno povjerenje i pravo pacijenta na informaciju. To se doduse slaze i s medicinom iako mnogi lijecnici na upit o sadrzaju injekcije, lijeka....zastanu i izmotavaju se reci sve sto znaju. Ordinacije o kojima govorim u splitu se bave samo alternativom, a ne znam na koju su shemu dobile dozvole za rad.
martina mama
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Glori » 18 svi 2010, 17:37

:roll :roll :roll baš super kako oni imaju "ljekove" za nešto što niti jedan medicinski(priznat)labaratorij nema,što ni znanstvene institucije nemaju tehnologiju kojom se ovi koriste...
neki moderni vidovnjaci :loce

baš ljepo od njih što liječe SAMO neizlječive bolesti :baba
Glori
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.