“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
19 svi 2010, 17:32
evo ja sam danas bila u profilu i kupila sam si knjigu prirodno lijepa ( i još par za svoju dušu-sniženje je), knjiga mi je super, listala sam je sa velikim guštom, naravno da nisam imala vremena sve detaljno pročitati a sad kad sam još vidjela i da netko poznaje autoricu i da ona to ne piše samo iz pozicije teoretičara mom oduševljenju nema kraja, jer mi to znači da nisu nikakve izmišljotine u pitanju
19 svi 2010, 19:29
Danas smo od nje dobili veliku piksu masti za guzu...predobra je...
19 svi 2010, 20:36
ja sam općenito fascinirana spoznajom da netko sam radi kremice i jedva čekam da u miru i detaljno pročitam knjigu i sad sam toliko uzbuđena oko toga da ću svakako nastojati sama nešto napraviti, a ako zapne javim ti se da provjeriš kod Mary u čemu je problem
ili ako me popusti entuzijazam možda se odmah odlučim za "blažu" varijantu, da jednostavno naručim kremicu kod nje
u svakom slučaju molim te uruči joj jedan veeeeeeliki pozdrav i poljubac, iskreno joj čestitam na knjizi i želim puno, puno uspjeha
20 svi 2010, 14:25
Zmajić ja imam problema sa cijelom kožom ni dermatolozi nemog skužit od čega ima li ta tvoja prijateljica za osipe kakve kreme i koliko koštaju zainteresiralo me jer neznam više di da tražim ja sam iz splita..pomozi ako možeš
22 svi 2010, 14:44
zmajic kolike su njene doze otprilike? i kolika je ta za bebine guze? mislim koliko tebi ona traje?
22 svi 2010, 15:13
Ta za guzu je ogromna i mogu ti reći da je toliko razmaziva da ti treba vrh jagodice da namažeš guzu, ja je evo već desetak dana koristim za ruke i laktove i nisam ništa potrošila...

Meni je dobra, ali poanta je u tome što se svakome krema može prilagoditi, a zato je napisala i knjigu da ljudi nauče kako sam sebi nešto dobro napraviti
22 svi 2010, 15:38
ta kremica za dječiju guzu je za pelenski osip ili za sprječavanje da do istog dođe?
zmajic je napisao/la:poanta je u tome što se svakome krema može prilagoditi
kako kremu za guzu konkretno prilagođava? mislim nisu ni te guze iste, ni pelene koje se koriste (neko ima pp, a drugi ne, jel i to utječe?).
a sve sam zbrčkala. el me razumiješ što sam htjela?
22 svi 2010, 17:24
pa baš zato, ako beba ima pelenski osip ili ekcem stavit će još nešto... nama je sad u ovoj kutiji izmješala maslinovo ulje, lanolin, ekstrak koštica grejpa (djeluje poput uree) i pčelinji vosak...
22 svi 2010, 17:48
znači ako je nama guza ok i nema problema sa ničim kremica će biti ...? kakva? mislim jel i u ovakve stavi nešto za zaštitu od mokraće i kakice?
22 svi 2010, 18:12
Ako netko želi sam napraviti lanolinsku kremu, evo recept:
kako napraviti lanolinsku kremu. Nije teško, nije skupo i ne traži puno vremena a još manje znanja.
23 svi 2010, 12:42
Kika ovakva otprilike kakvu koristim za guzu najmanje, navela sam ti sastojke...
27 svi 2010, 19:12
ja sam vam na degustiranju trenutno pa vam javim što sam i jesam li što novo otkrila.
27 svi 2010, 21:43
da se i ja uključim malo u priču.inače sam imala čisto lice.al nervoza učini svoje pa sam ga čeprkanjem rukama unakazila.bilo je katastrofa.puno fleka.kupila sam gavez mast u dm-u nekih 37 kn,te mažem svaku večer cijelo lice prije spavanja.ima jedno 2 mj.lice je skoro pa skroz prošlo.još ima pokoja blijeda flekica.od sad ga koriste sestra,mama i sestrin momak.svima pomaže.meni je savršena...........
04 lip 2010, 15:04
Osipala se po prsima,čime mazati prištiće.Nisu crveni i ne svrbe???
04 lip 2010, 15:10
Ivy, vjerojatno alergija, popij kalcij (šumeći Calcimed D mi je odličan).
05 lip 2010, 17:02
Ili 10 ml claritina ili aerus sirupa barem dva dana za redom
06 srp 2010, 13:26
u prvo postu je netko pitao za kremu koja sadrzava ulje nocurka, ja koristim lushovu, zove se gorgeus
ja sam prezadovoljna, mi doma koristimo iskljucivo njihove proizvode
24 ožu 2011, 13:11
mika imala sam taj tester doma i malo je reći da me kremica oduševila
ali je najskuplja
pa sam si ipak izabrala shangri la (u kojoj isto ima ulja noćurka i još svašta dobroga) i super mi je
jeste znale da sve što stavimo na kožu uđe u organizam u roku 6 minuta?
čitate li deklaracije na proizvodima?
strašno je što se sve koristi u konvencionalnoj kozmetici

pa još i za bebe
npr. naftni derivati (vazelin, petrolej, parafin) koji čine kreme mazivim, omekšavaju kožu i čine je mekom i nisu skupi
a kancerogeni su
24 ožu 2011, 13:18
Ja koristim Dr Hauschka kolekciju, pocevsi od kreme za pranje lica a nadalje. Potpuno prirodno, i meni je zaista super. Koristila sam raznorazne kreme prije, od jeftinijih do onih najskupljih, ali ova je definitivno najbolja.
24 ožu 2011, 15:59
Ja krenula sa aromabella(organic kozmetika) kolekcijom,malo poskupa ali da probam,kolekcija doduse je za 6 mjeseci pa se nadam se cu neke promjene da primjetim ako ne onda stopiram

Inace imam jako suhu kozu i jako mi je tesko naci odgovarajucu kremu
Kaya upravo sam isla na dr Hauscka web stranicu da vidim sto imaju,mislim da cu probati nesto jer imaju setove bas suhu kozu