Fantasy svakom napretku se treba veseliti, zato čestitam na savijanju nogice i boljem okretanju, malo po malo. A znaš da P pišu da se njihovom metodom uspjeva smanjiti stupanj cp, svi se nadamo da će kod Maje uspjeti.Kad se Jelena krivo okretala pitala sam da li da joj branim, pa su mi rekli da to ne mogu spriječiti, ali da popravljam koliko mogu, kad si kraj nje pa se počne okretati a ti odmah ravnaj. I puno , puno vježbaj rotacije.
Nevenera čestitke za pljeskanje
Mamin mačak čestitke za pljeskanje i pokazivanje prstom. Jelena oduvijek plješče s otvorenim dlanovima, i stalno plješč. ali nema nekog zvuka.
Uh znam da ti je grozno, kao i
Uni i Tinu s demolition man-om. Jelena baš ne demolira, zna se lijepo zaigrati, mješa po loncima i rajglama, nabacuje si lopticu pa ju lovi, slaže nekaj, lista knjigice, piše, stavi nekaj u usta pa puže s tim, slaže stvari na stolicu i dohvaća ih ( eto mama nemora vježbati klečanje, dijete samo vježba). Ali zna biti dana kao danas da je cendrava, stalno plazi za mnom i mamače, pa se moram s njom igrati. Sad da li je to razlika u spolu, ili ona još nije na tom stupnju motorike na kojem su dečki, ili je usporenija kad nikaj ne jede,

. Inače ja cijeli dan kuham, danas 6 vrsti jela za gospodičnu nije dvije žlice stavila u usta. Luda sam

.
I evo još jedne korisne informacije. Bio jučer mm na mirovinskom, kao pravi se blesav pa pita kaj je s rješenjem. Kad tamo riješeno, malo su ga šetali od referenta do referenta, ali nije mu bilo žao kad je čuo rezultat. I to naknadu dobivamo od datuma kada je riješeno na zdravstvenom.