Joooj, pa ja nisam ni rekla da smo na kraju kupili naočale u Optici Mipy u Draškovićevoj. Nije neki izbor, platili smo ih puno previše, ali to je bilo dan prije mora i više nije bilo vremena ići negdje drugdje tražiti. Uletili smo u 10 do 2 u subotu, a rade do 2
Frajer mi je dao puno savjeta, rekao da treba obratiti pažnju na veličinu naočala, da će ove moći nositi još par godina, naočale su Rodenstock, stakla neka s premazima, sve skupa 850 kuna što mi se čini tooooo much, ali kaj je tu je.
I da bi mi onda dvije okulistice na moru, jedna frednica iz Rijeke i jedna poznata iz Španjolske rekle da on uopće za takvu dioptiju ne treba naočale , i da su mi prepisali naočale jer da, kad sam već došla oftalmologu, da onda očito pretpostavljaju da ja primjećujem da on ne vidi dobro. I obje su mi preporučili leće, s tim da je ta iz Španjolske (to je jedna od najpoznatijih svjetskih klinika) rekla i za noćne leće za koje sam se ja raspitivala da je to sasvim OK i da ne šteti oku.
Anyway, ja naočale forsiram navečer kad se gleda televizija, inače ih ne nosi. Sjedit će u prvoj klupi pa ih neće trebati nositi niti u školu, bar za sad. Kad dioptrija poraste onda ćemo vidjeti što ćemo i kako dalje.