koje krasne vijesti draga, evo skakučem s vama 
Sada je: 17 tra 2026, 16:11.
Moderator/ica: nadicab
koje krasne vijesti draga, evo skakučem s vama 

10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
tako mi je drago citati kako napredujete, bravo 

mamashnita od noje je napisao/la:
hocete li uspjeti na erf prije ljeta?
!!! Super, samo tako nastavite!

još uvijek se ,priznajem,borim s tugom kad se MK nađe među vršnjacima,jer ona se,ipak razlikuje
I ne znam kako to izbjeći, T. nije jako drugačiji, ali ipak postoje razlike i stegne malo kad samo čitam o njegovim vršnjacima, a kamo li kad smo u društvu istih
a onda je jednoj curici uzela grabljice i s njima lovila vjetar,kliktajući i smijući se na sav glas kako to valjda samo dijete zna...da bi kasnije stala uz cvijeće koje je povijao taj isti vjetar i plesala zajedno u ritmu s njim.

ronin je napisao/la:Ona jest vrlo sretno i zaigrano dijete,no zabavljaju je različite stvari od onoga što zanima,uvjetno rečeno većinu djece njenog uzrasta.
Dok su se vršnjakinje igrale s kanticama i lopaticama u pješčaniku,ona je slagala malene kamenčiće na jedan panj,sama,sto puta po kamen i nazad-ne znam kako joj ne dosadi-a onda je jednoj curici uzela grabljice i s njima lovila vjetar,kliktajući i smijući se na sav glas kako to valjda samo dijete zna...da bi kasnije stala uz cvijeće koje je povijao taj isti vjetar i plesala zajedno u ritmu s njim.
njene su igre stvarno nevjerojatne.kažem,mama sam troje djece i mislila sam da sam vidjela većinu toga,no moja me curica naučila da ništa ne uzimam zdravo za gotovo i da ponovno pristupim majčinstvu otvorena srca...ispočetka

b
Post 21,6

za mamu koja to tako super hendla

ovo ne mora biti tako...
, inače prekrasna ti je curica, prava ljepotica mamina 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.