. Naime Fran je u subotu dobio novu prekrasnu bijelu trenirku i ja sam je odmah oprala i jučer ju je imao ali lopta mu je otišla ispod auta i on se zavlačio ispod i naravno pogađate, cijeli gornji dio mu je od katrana i ulja. Materijal je onaj ko od mirko fibre, ne šuškavi nego fini glatki i jučer sam odmah tu fleku išla tretirati sa vanishom, pa sa onim arielom za mrlje i stavila u mašinu na 60 stupnjeva ali mrlje su i dalje gore...
Dajte mi molim vas neki prijedlog sa čime ja to mnogu skinuti, kakve kemikalije ili što moram kupiti da skinem te fleke jer ovako kompletnu trenirku mogu slobodno baciti 

, istrljala, namočila, i ostavila malo namakati, isprala, pa ostavila u izbjeljivaču namakati nekih sat vremena, kak je bijelo izbijelilo je mrlje
i onda opet bioshouta malo jer nisam skužila da li je sve otišlo, pa u veš mašinu. I otišlo sve, bijelo je ko snijeg

MOžeš misliti kako je to izgledalo. Prvi put sam prala s Vanishom, teta peglerica je to još ispeglala, drugi put isto, opet ispeglala. Tek valjda 5 put su mrlje totalno otišle, a svaki svakijancati put je oprano, osušeno i popeglano 
Meni je Vanish, onaj Oxi, bolji nego Bio Shout.
ali njemu je jučer navečer tako bilo krivo jer mu je nova i dobio ju je na poklon da u njoj igra na turnirima jer tamo se nema gdje zaprljati osim na onoj naranđastoj zemlji ... i jutros mu je prva riječ bila jel sve ok sa trenirkom...
imam par stvari koje trebaju takav rasplet
Za sad mi je najbolji ariel professional ali ni on nije čudotvoran. Vanish nisam probala jer sam čula da od njega ostaju mrlje na nekim materijalima

ali kombiniram namakanje u vanishu (izlijem na mrlju, ne razrjeđujem), detrđent za suđe i kipuću vodu. Neke stvari perem i više puta dok ne odu mrlje.