Sada je: 09 kol 2026, 00:07.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Sanika je napisao/la:a zašto neće imati??? ne kužim..
bilo je onih u tubi BabyLove u DM-u u maksimirskoj neki dan....baš sam mislila kak moram kupiti, al imam vremena

Na početku Vam želimo zahvaliti....
Žao nam je što proizvode babylove kolekcije za sunčanje ne možete više naći na policama u našoj dm prodavaonici.
Prema novim informacijama iz dm Austrije odlučeno je da ih neće više biti u ponudi kod dm A.
S obzirom na to da je naš asortiman vezan isključivo uz ponudu dm Austrije, nećemo ih više ni mi imati u našim dm prodavaonicama. Nažalost nemamo saznanja da li ćemo ih ubuduće ponovno imati.
Nadamo se da ćete zadržati povjerenje u nas kao mjesto svog izbora i kupnje na kojem Vam zahvaljujemo i koje ćemo pokušati svakim Vašim posjetom bilo kojoj dm prodavaonici uvijek iznova opravdati i zadržati.
Zahvaljujemo na Vašem upitu i razumijevanju i nadamo se da ćete i dalje ostati naš vjeran kupac.
S poštovanjem,

zato što im austrijanci biraju program. hvala svima na trudu ak' netko naleti nek' kupi.
trebam i mlijeko, plava kutija na špricu.
pogledat ću u maksimirskoj.
, nekakva bijela linija,tj.bijela ambalaža.
Madir je napisao/la:zato što im austrijanci biraju program. hvala svima na trudu ak' netko naleti nek' kupi.
trebam i mlijeko, plava kutija na špricu.
pogledat ću u maksimirskoj.
Siki u mom dm-u ima ovo mlijeko, i još, ja mislim da je to novo, prije nisam viđala, nekakva bijela linija,tj.bijela ambalaža.
Jel ti treba kupit?
nema.Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.