svaka čast i super prilog- nadam se samo da će prilog potaknuti one koji odlučuju

Sada je: 13 kol 2026, 11:00.
Moderator/ica: nadicab

?

lulamae je napisao/la:jos jednom sam pogledala prilog..i dalje mi nije jasno sto je gospodin brljavio..nista konkretno nije receno..a nadica se drzala odlicno..sve je rekla sto je trebalo..vrlo jasno..
mamashnita..ljubim ga

adam se da se ipak pod svjetlom javnosti neće (bar za neko vrijeme) usuditi dirati naknade.

(a na frfljavca neću trošiti riječi
)

nadicab je napisao/la:a mene je s visine pitao prije emisije jesam li pravnica po struci i onda kada sam rekla da nisam, odmahnuo rukom u smislu - pa jasno je da ništa ne razumijem.

IRENA je napisao/la:Eh da - kad je Nadicab spomenula problem pomoraca - stavljam ruku u vatru da Sveznajući nije imao pojma o čemu to ona govori...

nek nadlezne institucije rade svoj posao..eeeeh...a ono kad su se u saboru natezali s kupusom,lukom,kruhom itd a u pozadini se cuje kako koka kokodace..urnebes...ma bas kako sam i rekla- meni je vec dosta svega..dovoljno je pogledati kako se lijepo zabavljaju u saboru..sta vise uopce ocekivati?

....kraj sam premotavala nekoliko puta jer gospon mi je bio presmijesan 

---a da" ima on sve na papirima"--kao da je fula emisiju,a bogme ne vjerujem ni da zna u kojem je "odboru"... 

! Onog "gospodina" neću ni kometirati... Čak je i voditelju očito išao na živce. Ja sam inače porplakala prilog, jer mi je valjda izbilo sve ono što kuha u meni i to što je lu tako lijepo rekla, da nas umara borba sa sustavom, a ne rad s našom djecom. Inače, obje ste super izgledale!

xflipper je napisao/la:Nadicab i Lulamae![]()
![]()
svaka čast
lulamae je napisao/la:hahahahah..na onaj komentar da ne bi ni ovce mogao cuvati![]()
inace..javili su mi se neki ljudi nakon priloga..i to zato sto bi htjeli pomoci na neki nacin..isprva sam bila ugodno iznenadena a onda sam shvatila da tu bas i nije nekaj cisto..il netko..jer sam dobila sumnjive prijedloge za ljetovanje i slike portreta mms-om..da ne pricam dalje..bilo je svega..
Ali sam ipak optimistična i mislim da su takvi ipak u manjini, a većina ipak želi pomoći. Nadam se da te nisu previše uznemirili!
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.