mama njnoji ovo što pišem naravno moj je subjektivni doživljaj....ja se zapravo nisam nikada mogla zamisliti u španskom, nekako mi je uvijek bilo odbojno

, muž mi je s jaruna a ja sam odrasla u prečkom....ali naravno čovjek snuje a Bog odlučuje
U mom naselju mi se sviđa što je svijetlo, prostrano, ima zelenila, jako puno parkova za djecu, široki nogostupi...ne znam da li si primjetila da u pavlenskom putu ima samo jedna cesta i da većina zgrada ima ulaze u koje se dolazi iz parkova....kod nas nije rijetkost da se djeca od cca 5,6 godina igraju sama vani....
U najbližoj okolici imam sve što mi treba (i ne treba), hrpa aktivnosti za djecu, superkonzum, mercator, dm, shopping centre, tržnicu, potok u kojem plivaju ribice, patkice, žabe i sl.....jedna mama na porodiljnom uopće ne treba auto u mom kvartu
Vrtić Sunčana je krasan, tete uglavnom divne ali ima velikuuuu manu, djeca tamo ostaju samo do mlađe vrtičke a onda ih sele na kukuljevićev trg tako da sada vodim djecu na dvije različite lokacije što nam komplicira život....
Mislim da je mojoj djeci u našem naselju jako lijepo.
Prometne gužve su velike u špici ali nekako ide, mi smo naučeni, tako putujemo skoro cijeli život i to je velika mana. Još veća mana je što su gužve i kada nije špica, profectus i grad zagreb nisu riješili dobro ulaz u naselje, stvaraju se čepovi, valjda će se to jednom riješiti....
Vlak je predaleko, mislim da to nije opcija u Pavlenskom putu.
Moj muž ne voli kvart, njemu je previše ljudi, djece, prenapučeno..dobro, on nije mjerodavan, on bi najradije živio na pustom otoku......
Ne znam tko radi tu zgradu ali naša nije loša...u dvije godine što smo tamo nemam zamjerki, napravili su sve šo smo tražili, cijene kvadrata nisu prenapuhane.....