Sada je: 12 kol 2026, 20:21.

dodatak za AS

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

dodatak za AS

PostPostao/la nadicab » 08 lip 2010, 17:58

u Baby centru imaju na akciji dodatak za sigurniju vožnju djece - ovdje je prikazano za slučaj spavanja u autu, ali meni se čini da bi bilo to super i za djecu koja nemogu dobro kontrolirati svoj trup
proizvod se zove Fixchild
slika
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: dodatak za AS

PostPostao/la Daisy » 08 lip 2010, 20:49

Meni su to nudili kad smo kupovali sjedalicu za auto Britax, no činilo mi se jako mekano kao od nekakve mrežice pa se nisam onda za to odlučila. Nismo mogli isprobati jer nismo stigli, sad mi je žao. Možda netko ima iskustva s tim proizvodom - nek ih podijeli s nama. :dada
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 09 lip 2010, 11:43

Htjela sam to kupiti prošli put u ljubljani ali ga nisu imali tak da nismo isprobali.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mammamia » 10 lip 2010, 08:49

Izgleda korisno, vrijedi provjeriti. Hvala na informaciji!
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.