Pozdrav drage moje,čitam da me pitate za moju curicu,pa evo..kod nas ništa novo tj.ništa bolje..od proljeća smo gotovo stalno u bolnici na infuzijama i antibioticima..krene začepljen nos,pa povraćanje,besane noći i dani..3-4 dana ok,i sve ispočetka.Nema koje pretrage nismo radili,alergija nije,hm..al z asvaki slučaj pije granule Singular,treći krajnik joj zauzima 60% ždrijela,al nije za operaciju jer je preslaba,i tak konkretnog riješenja nema,a moja beba se i dalje pati..čak pomislim i da su zubi u pitanju jer idu sad kao ludi jedan za drugim,a nekako su s time i počeli ovi priblemi.S vježbama smo u veeeelikom zaostatku i to mi je najteže od svega jer mjesecima nismo vježbali zbog njenog teškog disanja..al neću vam se više žalit...borimo se i idemo dalje..svaki njen osmijeh je poticaj i snaga koja nas tjera naprijed ma koliko nam teško bilo...p.s. imate kakav dobar savjet kako da je zdebljam,probala pediasure,probala maltodextrin..ima li nešto iz domaće radinosti i provjereno..problem je naime što ona količinski vrlo malo jede i ne zna žvakati...