Prvo 20 minuta vozikanja oko Svetog duha kako bi našla parking(dobro sam prošla). Jedva uguram Matiza u rupu kod gornjeg parkinga - i kuda sad
Pitam portira kojim putem kroz bolničko dvorište mogu proči sa invalidskim kolicima kako bi došla do oftalmološke ambulante, a on jadan nakon par minuta razmišljanja kaže nažalost morate cestom skroz okolo - nema ulaza u bolnicu bez stepenica osim onog u hitnu službu. I ja avanturista ipakm odaberem najkrači put - pa nije moguće da ima TOLIKO
stepenic. Kad na prvom kontaktu sa zgradom nizbrdo cca 20 komada i ajde uskoči neki tip u pomoć, prođem kroz vrata kad još 20 komada i naiđe neki dr. i pripomogne i taka hodnicima dođem ja do ulaza prema ambulanti i kad sam ugledala treći niz stepenica pukla sam ko bomba
Okret i pravac na info pult i izložim ženi problem, kamo trebam i da do tamo nemogu. Žena ostala zatećena no ponudila mi je pozvat razvozača, koi je stigao vrlo brzo, otpratio me do prvog niza i pomogao mi spustit kolica niz prvi niz stepenica- svega3 i nađem se ja u prizemlju u oftalmološkoj ambulanti za odrasle no imam još do na kat cca 30 stepenica, okrenem se da se obratim simpatičnom mladiču kad njemu ni traga ni glasa i tako ja zapela i bjesna zamolil penziče da pričuvaju Leicu dok ja odem gore obavjestit sestre da smo napokon stigle al da nemožemo do ambulante.
Dalje slijedi ljepi dio, naime dr. se je spustila sa sestrom i pregledali su Leu u ambulanti za odrasle no ovaj puta nismo morali kapati oči ni ništa što zahtjeva čekanje i sad ja pitam zar je moguće da očni odjel kompletan preseli u nove prostore, dobi cjeli treći kat ako sam dobro informirana,a da pritom NAŠE KLINCE nemaju di smjestit na tom cjelom katu i olakšat nam.
Pritom da ne spominjem da ako netko i uspije ući u ambulantu sadašnju sa kolicima pored njega više nitko nemože nikud koliko je dotična mala.KAKO tome doskočit? Što napravit i kako potaknut ekipu da nas vidi i čuje?
sorry jako sam odužila al jadna sam i bjesna i ........
Hvala dr. D.

.
... )