ja sam ju nedavno prvi put problaa na jednom rodjendanu u salati (mijesano krastavac, rajcica, quinoa, slanutak), zanimljivo.
kupila ju jucer i sta sad??

Sada je: 06 kol 2026, 16:48.

Tmama, eto ta salata je zapravo mikro-makro kombinacija
a znas da sam na tebe mislila kad sam pitala, ali previse mi bude tih algi, tofua, bibi-bobi namirnica koje niti ne znam procitat, kamoli pronac, a da ne govorim da moji to ne bi sigurno jeli
zato sam pitala za provjereno sto mo's podvalit. ne kazem ja da to nije fino, ja sam otvorena za probat, ali ne volim bacat. a i nisam neka kuvarica
(ivana
)drži je i dm. alnatura.mirbi je napisao/la:Di se nabavi? Samo u dućanima zdrave hrane?
Zvijezdica
bibi-bobi namirnica

"necu jesti te migoljice"
onda sam ga uvjerila da to nema nikakvog okusa pa je probao i pojeo gotovo sve, a K je pojela sve bez pitanja

ivanaCH je napisao/la:skuha se quinoa i ostavi da se ohladi. Nareze se mladi luk, rotkvice, doda se kukuruz, kuhana arame, krupno ribana mrkva, na suho poprzene sjemenke suncokreta, buce i sezama (ne mogu se sjetit jel ide jos nesto) i zacini se sa tamarijem, maslinovim uljem i rizinim octom. KOlicina po ukusu. Ovo mi je najdrazi recept za quinou, jer inace mi ta beskrajno zdrava zitarica nije bas draga.

Ja to svako toliko gledam i okrecem u ducanu, al nikako da se odlucim kupit
no, na kraju sam ipak kupila, nisam pozalila.mahima je napisao/la:Za početak skuhaš i staviš u bilo koje varivo
kuha se nekih 20tak min u malo posoljenoj vodi
Ina66 je napisao/la:nekidan je teta u DJH pravila taboulleh od quinoe

- http://www.makronova.com/article.aspx?PartID=1010Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.