Gdje ih ima i koliko para, uštedite mi vrijeme i trud.

Sada je: 09 kol 2026, 22:53.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Svilanit ako nađeš da ti paše boja dezen i da nije paprena cijena su stvarno odlični.
Dobra si, a kako da nađem nepaprenu cijenu, ima negdje outlet? Ja znam samo za ove robno cipelne outlete.
Ma zapravo nemam pojma kakve su cijene. Svilanit je nekad držao cijenu. Kako je sad 
Jedan veliki, 250x220 ili kakve su već dimenzije tih za veliki krevet i dva obična 140x200 za klince. Ili četiri takva obična.
)

.
Crazy Daisy je napisao/la:kupila nema mjesec dana na nekoj akciji u kauflandu, veliki 2x2 je bio nekih 90kn, a 2x1,4 70kn cca. jednobojni sa kockasti uzorkom.

Barbi je napisao/la:Bila sam u obližnjem Svilanitu i baš ovo što Kris kaže, imaju neku ružnu cvjetastu strukturu tkanja i ružnih su pastelnih boja, nisu mi se svidjeli. I premekani su zaista, ovako kako kaže giami, vjerujem da bi previše grijali, i ja bih neke malo grublje.
Cijena je čini mi se 460 kn za veliki 200x250 a 270 kn za manji 140x200. Rado bih jeftinije.

a meni sad treba info gdje da kupim prekrivače ili deke ili kak se to već zove sa čim da prekrijem bež kutnu garnituru u boravku... naime strašno mi se prlja i ak ležim na njoj jako se znojim pa bi je željela prekriti sa nekom plahtom ili sa nečim
ali onak da mi izgleda zgodno...
imam na njoj smeđe jastučiće onak više ukrasne...

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.