jos nismo uspjeli skupit urin, koristimo onaj plasticni kolektor pa nam bez obzira koliko su trudila zalijepiti kako treba (skicala kako rade sestre na pedijatriji) jos uvijek nije uspjelo, nadam se da cemo jos veceras uspjeti..
...dobra vijest je da opet samo ciki (ne izdajam vise), ne koliko bih ja zeljela ali cini mi se da ciki efikasno to vrijeme koje provede na sisi, opet ima puno mokrih pelena i nema vise onih narandzastih flekica na peleni ..
ina, vjerovatno jeste bila dehidrirana u vrijeme kad je sasvim slabo cikila zbog slabog otpustanja i njene nervoze usljed toga, a prije nego sto sam interven. sa izdajanjem pa joj to dodavala

...rekla si da se puno pisalo o uratnim solima u urinu, potrazit cu to, a ako se sjetis i budes mogla ako mi mozes to linkat, za slucaj da ne nađem...
krumpi, ja bih joj rado stalno davala cicu ali ona odbija bit na ciki osim do sitosti ili samo dok je dobar ld, no ja ipak stalno pokusavam pa nekad i uspijem...vjerovatno je i bocica na koju sam joj dacvala izdojeno ml. ucinila svoje, prvo sam joj davala na kasicicu i na spric ali kako nam je pola ispadalo van ipak sam morala dat joj na bocicu...u svakom slucaju nadam se da ce nam svaki dan ici sve bolje i da ce nalazi urina biti dobri.