Sada je: 29 kol 2026, 23:47.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

dodoli je napisao/la:A što je to celulit?

LiKmama je napisao/la:dodoli je napisao/la:A što je to celulit?
Ono sto sve zene mrze, muskarci ne primjecuju i nitko ne zeli pokazati u javnosti.
Hmm, meni to zvuci ko prasina/nered.

dodoli je napisao/la:A što je to celulit?

rusulica je napisao/la:Moja sestra umjesto skupih kremica lijepo je izdvojila 500 kn i otišla na 10 tretmana i bome se dobro popeglala. Inače žena joj je rekla da voda i nema toliko utjecaja koliko se priča o njoj i da nitko ne može skinuti celulit do kraja.

melita je napisao/la:No, fino, znači ipak ću biti glavno ruglo na zrću!
Ja idem zato na hotelske plaze Dory je napisao/la:rusulica je napisao/la:Moja sestra umjesto skupih kremica lijepo je izdvojila 500 kn i otišla na 10 tretmana i bome se dobro popeglala. Inače žena joj je rekla da voda i nema toliko utjecaja koliko se priča o njoj i da nitko ne može skinuti celulit do kraja.
500 kn - kakvi tretmani - masaža ili nešto drugo?? Ne očekujem čudo, ali bih rado vidjela da je barem dio nestao....kod mene od kremica ne vidim nikakve rezultate...

Znam da bi se motala u celofan nakon umasiravanja. Dvaput je po dva tjedna mjerila opseg bedara (označivši markerom mjesto mjerenja) i par cm je bila uža svaki put. Jeli to celulit ili salo ne znam ali u svakom slučaju dobro je.

eli je napisao/la:gore nego prizor protvana nakon pečenja odojka kruži žilama...
a u jednom tretmanu nije dopušteno odstraniti više od 3 litre masnog tkiva

Pa naravno kad se guras tam di ti nije mjesto

mahima je napisao/la:Ja vjerujem Kravi:
http://www.zdravakrava.hr/diskusije/clanak/103/tretmani-uklanjanja-celulita

eli je napisao/la:po vrućinama trčanje i hodanje nije baš dobro za celulit (oticanje, nakupljanje vode). plivanje je puno bolje.

)

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.