zvala me maloprije frendica, i zamolila da pitam na forumu.
kaže da je zadnju menstruaciju imala 23.04., i da je prije nekih 3 tjedna osjetila simptome trudnoće, bolne grudi, napetost u trbuhu, lagane mučnine, i bila je gotovo sigurna da je trudna, jer joj je identično bilo sa prvo dvoje. nije radila test i nije jurila ginekologu jer su ti simptomi nakon tjedan dana nestali i mislila je da joj menga samo kasni i da se prevarila u osjećaju.
jutros su je počela jako boljeti križa, kaže da su je bolovi malo podsjetili na slabije trudove, ali nije obraćala pažnju do maloprije dok se nije pojavila sukrvica na gaćicama. kaže da po izgledu ne može znati je li menga ili nešto drugo, ali da ima snažan osjećaj da je u pitanju spontani, jer ju sve jako podsjeća na trudove, a menstruacije joj inače nisu toliko bolne.
ja sam joj rekla neka odjuri na hitnu, ali ona nije sigurna je li uopće bila trudna pa ne zna ni što bi rekla doktorima što joj je, a čini mi se da se više boji saznati je li to spontani i da zbog toga ne želi otići.
a ona bi htjela znati, da li spontani uopće može izgledati tako?
kaže da boli dosta, ali da je uvijek mislila da se radi o jačim bolovima i jačem krvarenju.
ja se samo nadam da će sve biti ok i usput ju nagovaram da ode doktoru, jer se bojim da ako bude čekala vaše odgovore, da će biti prekasno