Sada je: 01 svi 2026, 20:11.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

)Diami je napisao/la:Mislimd a vrhnje za kuhanje može ako nema onog karagenana (zgušnjivača) i drugih e-ova u sebi - e sad, ak nađeš takvo, javi mi koje je, ja još tražim.
Diami je napisao/la:Misliš "domaće"?

rena26 je napisao/la:u pravu si,ova mliječna kašica je zapravo 3 obrok,očito sam ja požurila ,iako vidim da mu ne smeta za probavu dat ću mu bolje čisti obrok adaptiranog, jer mi se čini da nam je mlijeko nategnuto na 500 ml...
. onda ćemo od sutra ovako:
u 7,00 200 ml adaptiranog,
10,00-voćno žitna kašica
14,00-povrtno mesna ili samo povrtna kašica
17, 30 -200 ml adaptiranog
21, 30-230 ml adaptiranog, jel bi tako onda bilo ok?

marie claire je napisao/la:Netko je spominjao vrhnje za kuhanje. Zobeno iz bio mi je ok, a mislim da sam vidjela da na Meggleovu piše bez konzervansa...

. do sad nisam imala potrebu za pisati jer sam sve uspjela pomoću tražilice pronaći. ali sam imam problem, pa vas molim za pomoć.
, kravlje mlijeko nam ne pada na pamet još, ali jogurti, sir i ostale mliječne proizvode bi papale! a i ne znam kako da joj taj treći mliječni obrok organiziram. da li joj je jogurt (sirevi, vrhnje i ostalo, kad na to dođe red) neophodno ako se ona doji još puno (i danju i noću)?

mislim da je problem bio vezan uz zubiće. ja sam ga pratila i motrila i nisam ga forsirala, ali sam prestala i nudit drugu hranu ako neće ono što napravim, uostalom popodne bi uvijek pojeo voće i žitarice pa bi mu tu ubacila i koju mrkvicu i sl, tako da je to odbijanje ručka hdb prošlo, taman kad su izbile i fornje jedinice!

eli je napisao/la:što se pomidora tiče, dobro je držati se one početničke "tri dana" i pratiti moguću alergiju jer se radi o namirnici kod koje se alergije češće javljaju.

. Ali bi to prvom prilikom ispravila.
, kako ste brze! Drzat cemo se mi onda i dalje tog pravila
.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.