1. korak
priznajem da žderem i da to želim ispraviti, ne samo zbog kg, koji su mi prijekomjerno veliki, ne smijem ni napisati koliki jer bi se večina vas
naime, ponukana sam od strane nekih od vas na drugom topicu, pisajući o vlastitoj prokušanoj dijeti te sam odlučila i sama ju od ponedjeljka početi, pa kud puklo...
evo topica: viewtopic.php?f=42&t=59105
ja znam da ja to mogu jer sam i ranije imala dosta uspjeha s dijetama, iako ih ne preporučam nikome kao trajno rješenje, ali ipak je to dobar početak da se čovjek nutritivno osvjesti i počne paziti na duge staze što trpa u usta ne razmišljajući...
ali, ipak sam tu sad s vama da mi pomognete ako kojim slučajem posrnem jer nisam već neko vrijeme bila u toj fazi da djetarim, a razlog su mi mala dojena dječica dolje u potpisu navedena...
takve sam građe da sa svojom idealnom težinom (koju sam imala prije 3 godine) i dalje imam visoku cifru u kg, tako da radije ne bi o apsolutnim brojkama, već ću napisati da sam trentuno nakon 2 trudnoće i dojenja u statusu +12 kg, koje bih rado skinula da zaplivam u staru garderobu prije jeseni, kad moram početi raditi nakon dugog izbivanja...
eto, sad znate sve... u ponedjeljak startam s rižom, poželite mi sreću

)

a opet sa druge strane zbog njega cu moci do 9 i nakon 19 kad je ionako vec praznije 

), brzo je i - nije pecivo