Sada je: 29 tra 2026, 11:32.
) krugove velicine koju zelite,susiti na 160 cca 1 sat

Ja svoje recepte objavljujem na svojoj webici http://recipeci.com/ pa se trudim hranu ne samo skuhati i napisati recept nego je i učiniti oku ugodnom
Klinci mogu uživati uz sok od bazge ili čašu vode.

. prilikom pečenja na površini ispucaju pa izgledom podsjećaju na male kruščiće. Po mom skromnom mišljenju još su jednostavniji za pripremu od krašuljaka, jer ništa nije potrebno sjeckati. Svi sastojci su suhi i brašnasti. Jedino se orasi moraju samljeti ali i s tim ste gotovi za čas. Ja sam se jučer prvi put okušala u izradi ovih kolačića, i u zadnji tren sam shvatila da nemam dovoljno čokolade u prahu pa sam bila prisiljena naribati dodatno čokoladu za kuhanje. Zbog toga su mi očito i ispali malo mekši pa su se onako 'razišli' prilikom pečenja. Ali okusom su prepreeeefini. Probajte!

Stavljam fotku današnjeg ručka, bilo je finoooo za prste polizat

sandravu je napisao/la:Pa evo nešto ste mi se ulijenile s fotkama ovdjeStavljam fotku današnjeg ručka, bilo je finoooo za prste polizat
![]()
Piletina u umaku s tjesteninom

MAJKO MILA je napisao/la:sandravu je napisao/la:Pa evo nešto ste mi se ulijenile s fotkama ovdjeStavljam fotku današnjeg ručka, bilo je finoooo za prste polizat
![]()
Piletina u umaku s tjesteninom
daj napiši recept, fino izgleda
Stvarno je fino i jednostavno, a gotovo za čas

i ja čekam recept
mogu mislit kako su krumpirići bili slatki a meso mekano, mmmm ...uf baš izgleda sočno

, mislim hrane

ANAJOB je napisao/la:sve od bazge...
pohana, fritule i sok
ovo je origigi recept talijanske lasagne koji sam po rodbinskoj vezi dobila drito iz jednog finijeg restorana u Bologni... uživajte!

Cijeli postupak se odvija na laganoj vatri minimalno 4 sata da bi smjesa imala odgovarajuću teksturu i okus.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.