Moj bebac ima 8 mjeseci i vec je bio na toliko putovanja (i ljetovanja) da mi prsti dvije ruke nisu dovoljni za zbrojiti. Ne razumijem zasto se s bebom ne bi moglo na ljetovanje

. Ako bas pitas za more, secemo se ujutro i predvecer, tada se i kupamo, no ne idemo nikamo daleko na plazu jer uvijek biramo mjesta s plazom ispod nosa, mislim da je to bitno kad imas malu bebu (ma bitno je i inace ali kad imas bebu ili malu djecu pogotovo). Ostatak dana provodimo u hladovini na terasi, stavim mu piknik dekicu na pod, igracke i uziva. Ritam spavanja je isti kao doma, dakle kasno navecer ne secemo nigdje jer bebac mora spavati. Nego sjedimo na terasi, uz hladno pice, pricamo s drustvom. Ljetovanje s bebom jest drugacije ali nikako manje lijepo. Nema suncanja jer beba ne smije na sunce. Neki nastave i setati se kasno navecer pa beba spava u kolicima. No ja to ne prakticiram, zelim da mu ritam otprilike ostane isti. Setat cu se ponovo navecer kad malisa poraste.
edit: e da, ne mislim da je bebama jednako doma u stanu i gradskoj vrucini ili na moru. Na moru su ipak cijeli dan vani, samo u peleni, nesputani, mogu se brckati u bazencicu u hladu, mogu se totalka zaprljati kad jedu

... u glavnom mislim da je njima jednako lijepo na moru kao i nama velikima.