Sada je: 18 tra 2026, 16:54.
Moderator/ica: Diami

. Baš sam bila na telefonu s mamom koja me pitala ima li što novog, čula sam jedan "pok" i osjetila da je nešto kvrcnulo u trbuhu a kad sam se iz ležećeg položaja postavila u sjedeći počelo je curiti - pa je mama imala prijenos u živo
. Trudova svojih sam imala jako slabo, na kraju po dogovoru s babicom i dr dali mi drip i onda je išlo jako brzo.

Krumpirić je napisao/la:eli je napisao/la:krumpi, a što ti to znači u vodenjaku?
onako zapravo, u čitavom vodenjaku ili kao na onim filmićima gdje je vodenjak pukao i izašao sa bebom?
rodi se u vodenjaku il pukne na izgonu i izadje zajedno s djetetom, pa nek to bude jedna opcija, ok?jer mislim da neće bit puno prepunjena ta opcija.
. onda sam ipak skužila što me je snašlo
.
, tako da ne mogu glasati.

)-muž je umirao od smijeha..trudove sam dobila 4 sata kasnije

10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
skorpionka je napisao/la:1. put doma, kao iz filmova. Nešto me probudilo iz sna i otišla sam na WC gdje je tog trena iz mene neko izlio kabao vode pošraćeno čudnim zvukom kao da je netko otvorio bocu. Još onako snena i bunovna nabrzinu sam rukom dohvatila malo te tekućine koja se izlijevala i pomirisala da vidim jel to sanjam plodnu vodu ili ipak samo piškimtrudovi su počeli jedno dva i pol sata kasnije.
2. put nije puknuo sve do kraja izgona. Istovremeno s izlaskom bebe osjetila kako popusta pritisak i nešto se toplo izlilo okolo.

)) a ja sam bila mirna jer je bila zaštićena 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.