Ostalo je ok, okreće se ko lopta i s trbuha na leđa i obratno, voli bit na trbuhu i gmiže do igračaka, ali bilo kakav pokušaj da se digne sjediti...nula bodova...možda još nije spreman? Pa kad će bit? Tako je meden kad sjedi i gleda oko sebe...
Sada je: 17 tra 2026, 08:40.
Moderator/ica: Hajdi

Tako je meden kad sjedi i gleda oko sebe

).,pedica mi je bila rekla da sa 5 do 6 mjseci očekujem baš pravo glasno smijanje i tako i bilo..ne brini 

,al to je sve ok,kakvih sve problema zna bit to ništa nije razlog za paniku..
)

mrcinela je napisao/la:ili odigne guzu ili odigne noge ali glavu nikako... ali čini mi se da desnu stranu slabije koristi
mrcinela je napisao/la:čak se okrene s leđa na trbuh (na samo jedniu stranu) ali mu ruka ostane ispod njega a glava zabijena u pod...

mene bi ovo alarmiralo za posjet neuropedijatru, i zatim fizijatru

).
Kris2 je napisao/la:Moji su se počeli dizati na rukica kad bi im dala nešto zanimljivo ispred (a curka za koju smo već isto lagamo počeli paničariti nas je totalno iznenadila kad sam je jedan dan postavila potrbuške na prematalicu u poziciji da vidi TV- nisam im dala da bulje u TV takvi mali - a ona hop na ruke - bez ikakve frke).
Isto je bila cca 3 mjeseca i isto je voljela rovati nosom kad bi je stavila na trbuh.
Svakako odite na preglad, ali ovo za u međuvremenu

mrcinela je napisao/la:kad je uspravno drži ju sam al nekad ju samo sagne i gleda u pod....kao da se umori...

i sretno.Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.