Dok je puhala balončiće slučajno je nagela bočicu nazad i u usta. Unutra je djelomično bila kupovna mješavina a djelomično deterđent za suđe. Isprala sam joj usta al kaže da je malo progutala. Što mogu očekivati? Povraćanje? Proljev? Mogu li joj išta dati da joj neutralizira tu tekućinu u želudcu?
ako je popila samo gutljaj, vrlo vjerojatno nista.
dh: I hate work. It interferes with life. Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
ma niej da je ona da je namjerno pila, vidi i sama da je odvratno i zna da se sapunica ne pije nego joj se slučajno guc slio u grlo kad se zalila tako da je to mala količina
dala sam joj mlijeka, zasad se ništa ne dešava. U principu me nije bilo strah čarlija nego te industrijske sapunice, tko zna kakve kemije oni stavljaju.Jednom nam je puko onaj gumeni ljigavac i iznutra se izlila nekakva grozno smrdljiva tekućina, miris me podsjetio na razrjeđivače. Ova puhalica za balone je neka Disney-eva (nije kineska) pa se nadam da oni ne stavljaju ništa opasno.