IvaV je napisao/la:plusic, bogtepita stas' ti vidjela
isto ovo :
Tonka.M je napisao/la:Iva i ja nisam imala dojam o tebi kao o nekome tko mora išta skidati![]()
eto, meni izgledaš baš![]()
Sada je: 26 kol 2026, 16:31.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
IvaV je napisao/la:plusic, bogtepita stas' ti vidjela
Tonka.M je napisao/la:Iva i ja nisam imala dojam o tebi kao o nekome tko mora išta skidati![]()
eto, meni izgledaš baš![]()

sj je napisao/la:Mislim da bi se part 23 trebao zvati Klub liječenih žderonja

) - isti kao i ja, samo što kad ih ti obućeš to sve izgleda na svom mjestu, a kod mene 

Plusic je napisao/la:odoh na more do daljnjeg

Plusic je napisao/la:odoh na more do daljnjeg
prepoznat ćemo se po plimi na plaži 

ancica je napisao/la:Baš sam škicala, Iva, koji broj hlača nosiš (netko nešto, a ja brojeve odjeće)
bas si me nasmijala, meni ni na kraj pameti gledati tko koji br hlaca nosi 
jos moras malo stesati trbuh, guzu i noge, ali puno si mrsavija nego prosli put kad smo se vidjele. No, poznavajuci tebe i tvoju volju, ici ce to.

IvaV je napisao/la:
Plusic, a jesi teatralna, kak si nas pozdravila, pomislila sam ode ti u najmanju ruku za Zimbabwe i nes se javljati godinama
Uzivaj u moru, sta te briga za kile

svima
opet sam počela trzati za grešnim namirnicama kasnije navečer pa rekoh, ajde da to sasiječemo u korijenu
i riječ podrške za sav trud 
Pojela sam malo slanutka, to mi odlično odgovara kad je dan povrća. I ja sam ova dva dana zastranila
U biti, zbog toga što "smijem" znala sam nešto gricnut iako mi se nije jelo boysmama je napisao/la:ne mogu si više priuštiti čekati da me glad sama od sebe napusti![]()

...ali sad s bebačem to nije slučaj....
...pogotovo što sam jutarnji tip pa odlučih se dizati malo ranije i to obaviti na miru i ujutro....

pa ti se na djetnom druženju priključujem od danas, pomaknut ću rižin dan i možda izbaciti piletinu iz subote da sljedeći tjedan krenem od ponedjeljka, tako mi je nekako draže...
cijeli dan me je trbuh bolio i baš mi nije sjela ta žderačina... sad imam razlog više za primirje u prehrani jer su mi baš naudili (da ne stavljam onog zelenog smajlića što izbacuje sve iz sebe)
)
mirbi je napisao/la:Ja se pošteno najela jučer i prekjučer.

rado ću te pratit na drugom topiku

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.