Sada je: 07 kol 2026, 19:56.

Preporuke-materijali

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Preporuke-materijali

PostPostao/la Nada » 23 srp 2010, 18:33

Drage forumašice,

Zivkam i tražim ali da ne bih negdje nešto propustila molila bih i vašu pomoć...
Trebala bih damast ili neki materijal pogodan za stoljnjake i nadstoljnjake (koji?), materijal za zavjese (bitno da je proziran, dakle ne dekor), i još me zanima koji je materijal pogodan za šivanje haljinica (navlaka) za stolce.
Pogađate, za ugostiteljsku djelatnost mi treba i to što jeftinija varijanta.

Svaki savjet i preporuka su dobrodošli.

Pretpostavljam da mi je najjeftinije naći materijal i dati šivati. Da li je moguće da bih izvan granica hrvatske mogla proći povoljnije?

Zapravo, trebam stoljnjake i nadstoljnjake, haljinice za stolce i zavjese.

Eto...

I hvala...

lp,
Nada
Nada
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Preporuke-materijali

PostPostao/la mamuška » 23 srp 2010, 18:44

za stoljnake i nadstoljnjake je najbolji damast,najbolje se pere,može se i iskuhavati s obzirom da je 100%pamuk bez obzira na boju koju kupiš,od njega možeš sašiti i haljinice za stolice to je najčešći materijal u ugostiteljstvu

zavjese su ipak stvar ukusa ima različitih materijala najbolji za održavanje bi ti bio neki zgužvani materijal koji poslje pranja nemoraš peglati već samo vlažne zavjese objesiš pa se one same malo popeglaju sušeći se
što se šopingiranja tiče-u zgb su ti cijene baš svugdje slične,znam da su neke cure kupile vrlo povoljno kvalitetne materijale u austriji u ikei
mamuška
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Ina66 » 23 srp 2010, 19:32

a da u trgovini pogledaš tko je proizvođač pa se obratiš direktno na tvornicu?
Ina66
kuhinjska fly lady

PostPostao/la Nada » 25 srp 2010, 20:30

Hvala cure...
Ina, upravo to je bio moj prvi potez ali nitko ni mu ni be...Ne mozes vjerovati...

Hvala svakako :mah
Nada
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.