cure ja bi vas molila reviziju i komentare našeg trenutnog stanja s godinu dana
između 7 i 8 nakon buđenja ide jutarnja kašica - gris s AD, voćno/mliječna hipp kašica, dječji muesli s AD, koji put i zobene s AD - oko 200g
11-12 ručak - malo probrljavi povrća i žitarica ili pojede samo acidofil s pola šnjite kruha (u zadnje vrijeme taj ručak totalno šteka)
spavanje
14-15 220 ml Hipp2
i do kraja dana, ovisno o raspoloženju pojede još malo od ručka ako je zainteresiran, ako nije za ručak onda kasnije pojede taj acidofil i obavezno voće i žitarice jedan obrok (isto oko 200g kad bi preračunala), navečer malo kruha s abc sirom ili svježeg sira i poslije tuširanja ide
21.00 220 ml Hipp 2
najviše me brine ručak, jer ja mu i dalje svaki dan kuham i nudim, a on rijetko pojede više od par žlica pa onda poslije spavanja pojede nešto s nama (npr. pileće juhice, riže s povrćem, ribe ili mesa) ali opet malo - par zalogaja. obožava jogurt do te mjere da je neki dan pojeo punu zdjelicu povrća samo kad je vidio da sam donjela jogut iz hladnjaka i smio ga je držat u ruci. ali i ta fora brzo prođe pa se pitam šta dalje? jer nekad on neće ni zinut na ručak, a poslije toga treba spavat - pa ne mogu ga pustit gladnog. jede u hranilici, ne kuham više sto jela, nego ako neće to što je skuhano probamo s jogurtom. da probam možda dat voće ranije, a ručak poslije spavanja, šta kažete?!
i još jedna neobična stvar je da više neće ni zinut na ono što je prije naviše volio - blitvu, proso s jabukom i mrkvom i sl.??? kao da se tog najeo dosta i gotovo?
eto da ne duljim dajte mi neki savjet - jel to količinski OK, on lijepo napreduje i cijeli je dan u pokretu (u letu štoviše) ali ja opet imam nekad osjećaj - kad se bliži ručak - da me hvata anksioznost od tog jela? jel treba izbacit podnevnu bočicu uskoro? kako uopće jedu bebe od godinu dana?
hvala vam!